


Pakko maistaa vielä yksi! Grillileipien neljästä herkullisesta täytteestä löytyy sopiva jokaiseen makuun
Leipäbaarista jokainen löytää suosikkinsa. Valitse täytteeksi makean täyteläinen punajuuri, tomaattinen njuda, lempeän pippurinen tonnikala tai pehmeä mustikka-sinihomejuusto.
Grillileivät – ohje:
- Leikkaa leipä siivuiksi. Täytä leivät.
- Voitele täytettyjen leipien ulkopinta voilla. Kuumenna iso paistinpannu tai grilliparila kuumaksi. Laita leivät pannulle tai ritilälle ja leipien päälle esimerkiksi iso kattilankansi painoksi. Paista keskilämmöllä, molemmin puolin 5–8 minuuttia. Halkaise leivät ja tarjoile heti.
Punajuuritäyte:
Viipaloi punajuuret siivuiksi, laita kulhoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Jaa vuohenjuustot leipäviipaleille, voitele leivät juustolla. Laita punajuurisiivut neljälle leivälle, lisää rucolaa ja paina loput leipäpalat kansiksi. Paista leivät ohjeen mukaan.
Nduja-täyte:
Valuta ja kuivaa mozzarella. Leikkaa se 8 palaan. Levitä nduja-tahna leiville. Kuori ja suikaloi sipuli ja viipaloi tomaatti. Lisää sipulit, tomaatit, basilika ja mozzarellasiivut neljän leivän päälle. Laita loput leipäpalat täytteiden päälle nduja-puoli alaspäin. Paista leivät ohjeen mukaan.
Tonnikala-avokadotäyte:
Halkaise avokado, poista kivi ja kuoret ja viipaloi hedelmäliha siivuiksi. Valuta tonnikala. Voitele leivät sinapilla. Laita neljän leivän päälle yksi juustosiivu, kerroksittain avokadoa ja tonnikalaa ja lopuksi vielä pinnalle juustosiivut. Laita loput leipäpalat kansiksi. Paista leivät ohjeen mukaan.
Mustikka-sinihomejuustotäyte:
Jaa homejuustot leipien päälle. Levitä 2–3 rkl jäisiä mustikoita juuston päälle ja mausta leivät hunajalla, timjamilla ja mustapippurilla. Laita loput leipäpalat täytteiden päälle kansiksi. Paista leivät ohjeen mukaan.
Vinkki!
Voit lämmittää leivät myös 200-asteisessa uunissa tai voileipägrillissä.