
Vegaaniset juustot
1. Kreikkalaistyyppinen
Mö kreikkalainen (200 g) on kaurajuomasta valmistettu suolainen ja sopivan hapan. Kreikkalaisen fetajuuston tyyppinen kasvivalmiste sopii käytettäväksi sellaisenaan tai ruoanlaitossa.
2. Aidosti parmesaanin makua
Violife Prosociano Wedge (150 g) on parmesaanin muotoinen ja -makuinen kasvipohjainen ”juusto”. Kookosöljyvalmiste ei sisällä soijaa, gluteenia eikä säilöntäaineita. Sopii parmesaanin tapaan esimerkiksi risottoihin, pastaan ja pizzaan.
3. Miedosti juustomainen
Vege Vuusto Gouda (250 g) on goudajuuston tapaan käytettävä kasvirasvavalmiste. Kookosöljypohjainen tuote on gluteeniton ja soijaton.
4. Täyteläinen valkoinen
Nurishh Camembert Style (140 g) on kasviperäinen vaihtoehto camembertille. Voimakkaan makuinen tuote on gluteeniton ja sopii sekä juustotarjottimelle että uunissa paistettavaksi.
5. Maukas sininen
Ilo Cashew Blue (150 g) valmistetaan pienissä erissä luomucashewpähkinöistä ja kypsytetään aidolla sinihomeella ja hapatteella. Pitkä kypsytys takaa vahvan maun ja lohkeavan koostumuksen.