Vegaaniset juustot – poimimme 5 klassikon vegeversiota kokkaukseen ja juustotarjottimelle
Ruoka
Vegaaniset juustot – poimimme 5 klassikon vegeversiota kokkaukseen ja juustotarjottimelle
Vegaanisiin juustoihin kannattaa tutustua! Juustoille sopivia vegaanisia vaihtoehtoja on nykyään saatavilla laaja valikoima. Listasimme 5 oivaa vaihtoehtoa fetalle, sinihomejuustolle ja muille klassikoille.
Julkaistu 18.11.2022
Maku

Vegaaniset juustot

1. Kreikkalaistyyppinen

Mö kreikkalainen (200 g) on kaurajuomasta valmistettu suolainen ja sopivan hapan. Kreikkalaisen fetajuuston tyyppinen kasvivalmiste sopii käytettäväksi sellaisenaan tai ruoanlaitossa.

2. Aidosti parmesaanin makua

Violife Prosociano Wedge (150 g) on parmesaanin muotoinen ja -makuinen kasvipohjainen ”juusto”. Kookosöljyvalmiste ei sisällä soijaa, gluteenia eikä säilöntäaineita. Sopii parmesaanin tapaan esimerkiksi risottoihin, pastaan ja pizzaan.

3. Miedosti juustomainen

Vege Vuusto Gouda (250 g) on goudajuuston tapaan käytettävä kasvirasvavalmiste. Kookosöljypohjainen tuote on gluteeniton ja soijaton.

4. Täyteläinen valkoinen

Nurishh Camembert Style (140 g) on kasviperäinen vaihtoehto camembertille. Voimakkaan makuinen tuote on gluteeniton ja sopii sekä juustotarjottimelle että uunissa paistettavaksi.

5. Maukas sininen

Ilo Cashew Blue (150 g) valmistetaan pienissä erissä luomucashewpähkinöistä ja kypsytetään aidolla sinihomeella ja hapatteella. Pitkä kypsytys takaa vahvan maun ja lohkeavan koostumuksen.

Kommentoi »