Maku

Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä – herkullinen lisuke valmistuu helposti kotona tehosekoittimella

{
Aktiivinen
Passiivinen
Vegaaninen juusto valmistuu cashewpähkinöistä, kauramaidosta, valkosipulista ja yrteistä. Koristele juusto timjaminlehdillä ja salaattiorvokin terälehdillä.
VE
SO
GL
0
0
Julkaistu: 2.6.2021


Ainekset

  • 125 g cashewpähkinöitä
  • 3 rklkauramaitoa
  • 3 rklsitruunanmehua
  • 2valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • 2 rklpersiljaa
  • 2 rkltimjamia
Tulosta

Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä valmistuu näin:

  1. Liota cashewpähkinöitä kuumassa vedessä 15 minuuttia.
  2. Valuta, kuivaa ja laita pähkinät tehosekoittimeen. Lisää kauramaito, sitruunanmehu, valkosipulinkynnet, suola, persilja ja timjami ja hienonna.
  3. Lusikoi massa kelmulla tai harsolla vuorattuun annosvuokaan.
  4. Laita jääkaappiin 4 tunniksi.
  5. Painele pinnalle timjaminlehtiä ja salaattiorvokin terälehtiä.
Kommentoi »