


Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä – herkullinen lisuke valmistuu helposti kotona tehosekoittimella
Vegaaninen juusto valmistuu cashewpähkinöistä, kauramaidosta, valkosipulista ja yrteistä. Koristele juusto timjaminlehdillä ja salaattiorvokin terälehdillä.
Reseptin ainekset
125 g
cashewpähkinöitä
3 rkl
kauramaitoa
3 rkl
sitruunanmehua
2
valkosipulinkynttä
½ tl
suolaa
2 rkl
persiljaa
2 rkl
timjamia
Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä – ohje:
- Liota cashewpähkinöitä kuumassa vedessä 15 minuuttia.
- Valuta, kuivaa ja laita pähkinät tehosekoittimeen. Lisää kauramaito, sitruunanmehu, valkosipulinkynnet, suola, persilja ja timjami ja hienonna.
- Lusikoi massa kelmulla tai harsolla vuorattuun annosvuokaan.
- Laita jääkaappiin 4 tunniksi.
- Painele pinnalle timjaminlehtiä ja salaattiorvokin terälehtiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat