Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä – herkullinen lisuke valmistuu helposti kotona tehosekoittimella

Vegaaninen juusto valmistuu cashewpähkinöistä, kauramaidosta, valkosipulista ja yrteistä. Koristele juusto timjaminlehdillä ja salaattiorvokin terälehdillä.

2.6.2021
Reseptin ainekset
125 g
cashewpähkinöitä
3 rkl
kauramaitoa
3 rkl
sitruunanmehua
2
valkosipulinkynttä
½ tl
suolaa
2 rkl
persiljaa
2 rkl
timjamia

Vegaaninen juusto cashewpähkinöistä – ohje:

  1. Liota cashewpähkinöitä kuumassa vedessä 15 minuuttia.
  2. Valuta, kuivaa ja laita pähkinät tehosekoittimeen. Lisää kauramaito, sitruunanmehu, valkosipulinkynnet, suola, persilja ja timjami ja hienonna.
  3. Lusikoi massa kelmulla tai harsolla vuorattuun annosvuokaan.
  4. Laita jääkaappiin 4 tunniksi.
  5. Painele pinnalle timjaminlehtiä ja salaattiorvokin terälehtiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt