Vuoden paras päivä (heti joulun jälkeen)! 100 ideaa jouluun -erikoislehti ilmestyy
Jouluttajan lempilehti
Vuoden paras päivä (heti joulun jälkeen)! 100 ideaa jouluun -erikoislehti ilmestyy
100 ideaa jouluun -erikoislehti kannustaa ottamaan ilon irti joulusta ja sen odotuksesta. Inspiroiva erikoislehti ilmestyy 12.9.2023. Onneksi joulu on jo askeleen lähempänä!

100 ideaa jouluun -lehdestä saat ihania vinkkejä ja inspiroivia ideoita. Tule mukaan ja katso, kuinka joulu asettuu taloksi kodin kaikissa huoneissa.

Eteinen kaunistuu kranssein ja kynttilöin, keittiössä tuoksuu appelsiini ja kaneli ja olohuoneessa nautitaan kuusen loistosta. Koristelemme myös pihan juhla-asuun. Lehdestä löydät myös ideoita upeaan kattaukseen, kauneimmat kukkaideat sekä vinkit koristeiden tekemiseen ja tuunaamiseen.

100 ideaa jouluun -erikoislehti on meille kaikille innokkaille jouluihmisille. Lehti on täynnä inspiroivia ideoita ja helppoja diy-ohjeita. Lehdessä kurkistamme myös satumaisen ihaniin joulukoteihin.
Lehdestä löydät esimerkiksi ihanan jouluisia kattausvinkkejä. Punaposkisista omenoista ja joulupalloista rakennettu malja näyttää ihastuttavalta joulupöydän asetelmalta.
Helpot ja nopeasti valmistuvat lahjaideat innostavat! Esimerkiksi suloiseen joulumaailmaan tarvitset vanhan lasipurkin, suolaa tai sokeria, liimaa, led-tuikun ja muutaman joulukoristeen. Valmista tulee suit sait.
Lehdestä löydät myös upeat ja helppotekoiset jouluasetelmat, kranssit ja ruokalahjat. Myös viherosion kukka-asetelmat sopivat mainiosti lahjaksi.

100 ideaa jouluun -lehden voi ostaa lehtipisteistä ja Meillä kotona -kaupoista hintaan 8,90 €. Lehti on saatavana rajoitetun ajan.

2 kommenttia