Vuoden paras päivä (heti joulun jälkeen)! 100 ideaa jouluun -erikoislehti ilmestyy taas

MAINOS
Vuoden paras päivä (heti joulun jälkeen)! 100 ideaa jouluun -erikoislehti ilmestyy taas
100 ideaa jouluun -erikoislehti kannustaa ottamaan ilon irti joulusta ja sen odotuksesta. Erikoislehden löydät lehtipisteestä. Riennä kauppaan tai kioskille, sillä lehti on myynnissä rajoitetun ajan. Onneksi joulu on jo askeleen lähempänä!
Julkaistu: 8.9.2021

100 ideaa jouluun -lehdestä saat ihania vinkkejä ja inspiroivia ideoita. Tule mukaan ja katso, kuinka joulu asettuu taloksi kodin kaikissa huoneissa. Eteinen kaunistuu kranssein ja kynttilöin, keittiö saa oman kuusen ja makuuhuone jouluisen petauksen. Koristelemme myös kuistin ja sisääntulon juhla-asuun. Lehdestä löydät myös ideoita upeaan kattaukseen, kauneimmat kukkaideat sekä vinkit koristeiden tekemiseen ja tuunaamiseen.

Joulusukka on vanha lainaperinne maailmalta. Sujauta sukkaan tervehdys tontulta, lupaus yhteisestä puuhasta tai täytä se herkuilla. Joulusukkaa rakastavat niin pienet kuin isotkin.
Piparitaikina taipuu vaikka tauluksi. Tämän ja muut kekseliäät piparikoristeet löydät 100 ideaa jouluun -lehdestä.

Kun koti on juhla-asussa, puuhaa riittää myös pukinkonttiin ja ystävien ilahduttamiseen. Tee ihanat ruokalahjat, askartele joulukortteja tai yllätä ystävä itse tehdyllä lahjapussilla. Myös viherosion kukka-asetelmat sopivat mainiosti lahjaksi.

Tee itse upeat jouluasetelmat. Alustaksi käy vati, maljakko tai kori, jopa kattila tai kakkuvati! Valinta on sinun!

100 ideaa jouluun -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 8.9. alkaen. Vain 6,90 €. Saatavana rajoitetun ajan.

Kommentoi »