Helpotusta joulun odotukseen: uusi erikoislehti tuo 100 ideaa jouluun!

MAINOS
Helpotusta joulun odotukseen: uusi erikoislehti tuo 100 ideaa jouluun!
100 ideaa jouluun -erikoislehti kannustaa ottamaan kaiken ilon irti joulusta ja sen odotuksesta. Erikoislehden löydät lehtipisteestä. Riennä kauppaan tai kioskille, sillä lehti on myynnissä rajoitetun ajan. Joulu on jo askeleen lähempänä.

100 ideaa jouluun -lehdestä saat ihania vinkkejä ja inspiroivia ideoita, joilla luot juhlatunnelmaa sekä sisälle että ulos. Puemme kodin juhlakuosiin huone huoneelta. Kutkuttava tunnelma tulvahtaa vastaan jo ulko-ovella. Useimmiten olohuone on joulun päänäyttämö. Kurkkaamme, miten juhlahumu valtaa kodit jo paljon ennen h-hetkeä.

Arvostamme lehdessä perinteitä mutta luomme myös uutta. Saat ideoita hurmaaviin koristeisiin, juhlaviin kattauksiin, kukka-asetelmiin ja -kimppuihin.

Suloinen vintagehenkinen joulukalenteri syntyy pahvirasioista. Tulitikkuaskit käyvät tarkoitukseen mainiosti.
Hyasintti ja jouluruusut viihtyvät yhteisellä sammalpedillä. Rouhea pesuvati luo kontrastia kaunokaisille.
Opit taittelemaan näyttävän tähden tapetinjämistä tai kauniista paperista. Erikoislehdessä annamme vaihe vaiheelta etenevät ohjeet helppoon paperitähteen.

Tekemistä piisaa myös pukinkonttiin. Lahjat kääritään tietysti nättiin pakettiin. Ilahduta ystäviä ja muita läheisiä vaikka herkullisella ruokalahjalla. Sekoitat hetkessä pullollisen mausteöljyä tai keittelet iki-ihanat kermanekut, jotka tuovat mieleen lapsuuden joulut.

Myös piha ja parveke laitetaan nätiksi. Parkkeeraa pihalle vanha potkuri ja ripusta kynttilälyhty menopelin kädensijaan. Helppoa ja tunnelmallista! Pakkasen tullen voit elvytellä taitojasi jäälyhtyjen valajana. Jos pihallasi sattuu olemaan kasvihuone tai huvimaja, luo sen ympärille jouluinen satumaa.

100 ideaa jouluun -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 16.9. alkaen. Vain 6,90 €. Saatavana rajoitetun ajan.

Julkaistu: 16.9.2020
2 kommenttia