7 x idyllinen ulkotila – tyylikkäät terassit, leppoisat oleskelupaikat ja komeimmat näkymät Lohjan asuntomessuilta

7 x idyllinen ulkotila – tyylikkäät terassit, leppoisat oleskelupaikat ja komeimmat näkymät Lohjan asuntomessuilta
Miltä kuulostaisi täydellinen paikka kirjan lukemiseen? Tai mukava, yhteinen oleskelutila taloyhtiön muiden asukkaiden kanssa? Poimimme Lohjan asuntomessujen toimivat ulkotilat.
Julkaistu: 20.7.2021

1. Ollaanko nyt sisällä vai ulkona? Suurella lasitetulla terassilla voi nauttia Lohjanjärven kauniista maisemista jo aikaisin keväällä tai istua iltaa pimenevinä syysiltoina. Kohde 5 Lohjan Saarenta.

Suuri istutusallas kasveineen on ihastuttava näky.

2. Täydellinen kirjan- tai lehdenlukupaikka! Talon sisätilojen ja erillisen saunatuvan väliin jäävä keidas on kuin luotu rauhalliseen oleskeluun. Kohde 15 Ainoa Fiksu.

3. Moderniin pihaan istuvat suoraviivaiset kesäkukkaistutukset. Tässä talossa kukkalaatikot on nostettu hauskasti seinälle. Kohde 4 Kastelli Veistos.

4. Kesäisiä aamupaloja, lounaita ja illanistujaisia. Pieni sadekaan ei haittaa, jos ulkoruokailuryhmä ja grilli sijaitsevat katetulla terassilla. Kohde 15 Ainoa Fiksu.

5. Täältä kelpaa tähystää! Kattoterassilta avautuu komea näkymä Lohjanjärvelle. Kohde 24 Sahapihan huippu.

6. Hei kerrostaloasukas, miltä kuulostaisi suuri, yhteinen kattoterassi? 149 neliön kattoterassilla on tilaa oleiluun, ruokailuun sekä yhteisiin viljelykokeiluihin. TA-asumisoikeus panostaa viihtyvyyteen. Kohde 24 Sahapihan huippu.

Pöytäryhmät, istutuslaatikot ja riipputuolit on nikkaroinut rakentajan oma puuseppä Johannes Simonen työmaiden ylijäämäpuista.

7. Ulkotiloista voi nauttia myös sisältä käsin. Yksi messujen kauneimmista näkymistä ei yllättäen aukeakaan Lohjanjärvelle. Talo Sensun sohvannurkasta voi ihastella rauhoittavaa maisemaa: kaunista viherkattoa ja viereistä puutaloaluetta. Kohde 8 Talo Sensu.

Kommentoi »