Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Parempaa ja kevyempää

Vähän paremmat (ja kevyemmät!) suosikkieinekset – valmista itse tutut pinaattiletut, kana-caesarsalaatti ja kinkku-juustopatonki

Valmisruokasuosikit caesarsalaatti, kinkku-juustopatonki ja pinaattiletut valmistuvat helposti ja nyt myös vähän terveellisemmin kotikeittiössä.

28.4.2025

Kinkku-juustopatonki voidellaan tomaattipestolla

Runsastäytteinen rouhepatonki on oiva eväslounas. Basilika-tomaattitahnan voit halutessasi korvata valmispestolla. Mozzarellaa ja erilaisia leikkeleitä löytyy myös vegaanisina.

Kinkku-juustopatongit pellillä. Patonkien välissä kinkkua ja juustoa, salaattia ja tomaattipestoa.
Täytetty patonki on tosi nopea tehdä, eikä tiskiä synny. Kun käytät rouhepatonkia, lounas on myös kuitupitoinen.

Kana-caesarsalaatti valmistuu 20 minuutissa

Kevyempi versio klassisesta caesarsalaatin kastikkeesta syntyy jogurtista, joka maustetaan anjoviksella, ranskalaisella sinapilla ja parmesaanilla. Kalattoman version saa korvaamalla anjovisfileet ruokalusikallisella hienonnettuja kapriksia.

Kana-caesarsalaatti kulhossa.
Tämä kana-caesarsalaatti on vähän kevyempi, helppo valmistaa ja sisältää paljon proteiinia. Käytä salaattiin ulkomaista kvinoaa, joka ei puuroudu keittäessä kuten kotimainen.

Pinaattiletut ja tonnikalatahna on edullinen lounas

Sauva- tai tehosekoittimella tehty taikina irrottaa pinaatista kunnolla väriä. Lopputuloksena on syvän vihreät letut. Täysjyväjauhot tekevät letuista kuitupitoisempia.

Pinaattiletut lautasella, lettujen päällä tonnikalatahnaa.
Pinaattiletut ovat edullisia ja helppoja valmistaa – raejuuston ja tonnikalatahnan kanssa ne ovat oivallinen lounasvaihtoehto.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt