
Vähän paremmat (ja kevyemmät!) suosikkieinekset – valmista itse tutut pinaattiletut, kana-caesarsalaatti ja kinkku-juustopatonki
Valmisruokasuosikit caesarsalaatti, kinkku-juustopatonki ja pinaattiletut valmistuvat helposti ja nyt myös vähän terveellisemmin kotikeittiössä.
Kinkku-juustopatonki voidellaan tomaattipestolla
Runsastäytteinen rouhepatonki on oiva eväslounas. Basilika-tomaattitahnan voit halutessasi korvata valmispestolla. Mozzarellaa ja erilaisia leikkeleitä löytyy myös vegaanisina.

Kana-caesarsalaatti valmistuu 20 minuutissa
Kevyempi versio klassisesta caesarsalaatin kastikkeesta syntyy jogurtista, joka maustetaan anjoviksella, ranskalaisella sinapilla ja parmesaanilla. Kalattoman version saa korvaamalla anjovisfileet ruokalusikallisella hienonnettuja kapriksia.

Pinaattiletut ja tonnikalatahna on edullinen lounas
Sauva- tai tehosekoittimella tehty taikina irrottaa pinaatista kunnolla väriä. Lopputuloksena on syvän vihreät letut. Täysjyväjauhot tekevät letuista kuitupitoisempia.
