Herkullisin leivontavuosi alkaa N-Y-T! Uusi erikoislehti sisältää suosikkibloggaajan 44 parasta leivontareseptiä

MAINOS
Herkullisin leivontavuosi alkaa N-Y-T! Uusi erikoislehti sisältää suosikkibloggaajan 44 parasta leivontareseptiä
Perinneruokaa prkl − leivo koko vuosi -erikoislehti kokoaa yksiin kansiin suosikkibloggaaja Mika Rampan kekseliäimmät leivontareseptit. Makeiden ja suolaisten reseptien joukosta löydät takuulla sopivan herkun vuoden jokaiseen leivontahetkeen. Erikoislehti on myynnissä lehtipisteissä rajoitetun ajan, hae omasi siis nopeasti!
Julkaistu: 20.1.2021
Perinneruokaa prkl − Leivo koko vuosi -lehti on jaoteltu vuodenaikojen mukaan. Poimi talven ihanat yllätykset, kevään makeimmat reseptit, suven suloisimmat leivonnaiset ja loppuvuoden parhaat herkut halloweenista jouluun.
Upota kädet taikinaan bloggaaja Mika Rampan tyyliin. Mika on kokki ja intohimoinen leipoja, joka tunnetaan Perinneruokaa prkl -blogin kekseliäistä resepteistä.
Perinneruokaa prkl − leivo koko vuosi -erikoislehden löydät hyvin varustelluista lehtipisteistä 20.1.2021 alkaen. Saatavana rajoitetun ajan.

Hae omasi nyt lehtipisteestä! Hinta on vain 5,90 €.

Mika Rampan resepteistä ei luovuutta puutu! Pilke silmäkulmassa ja rennolla otteella kehitetyt reseptit ovat superhelppoja ja onnistuvat takuulla.
Retrohenkinen hedelmäsalaattikakku vie takuulla nostalgiannälän.
Lehdessä on koottuna suosikkireseptini, joilla on helppo yllättää vaativammatkin kahvivieraat.
Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampa
Kokeile runebergintorttujen uusia versioita, pakkaa mämmikakku suklaatuokkoseen, tarjoa britakakku leivoksina, paista mokkapalat vohveleiksi, kieputa kääretorttu hurmaavaksi spiraaliksi ja pizza bostonkakuksi. Leipominen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!
Lehdessä on mukana sekä makeita että suolaisia reseptejä − kakkuja, pullia, kääretorttuja, pizzoja, piirakoita ja sämpylöitä.
Kääretortun voi pyöräyttää myös kakuksi! Pääsiäisen kääretorttukakku saa täytteeksi mämmiä sekä rahkaa ja koristeeksi pieniä suklaamunia.
Lehdessä on myös Mikan vinkkejä klassikkoleivonnaisten valmistukseen.
Kestosuosikkejani ovat ehdottomasti yksinkertaiset mutta herkulliset kääretortut, joita tästäkin lehdestä löytyy moneen makuun.
Perinneruokaa prkl -blogin Mika Rampa
Komea hodarikakku on rentojen juhlien takuuvarma hitti!
Monet resepteistä ovat muokattavissa erikoisruokavalioihin sopiviksi.
Kommentoi »