Aina on hyvä päivä syödä pastaa! 64 herkullista pastaa ideoinnin avuksi – poimi sopivin juuri tälle illalle

Aina on hyvä päivä syödä pastaa! 64 herkullista pastaa ideoinnin avuksi – poimi sopivin juuri tälle illalle
Pastat, joita tekee mieli jo seuraavana päivänä uudelleen, nopeat arki-illan pelastajat ja uunin muhevoittamat lohtupastat. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan kunkin pastan ohjeen.
Julkaistu 4.10.2021

Pastat, joihin koukutut

Uusi luotto-ohje arkeen? Sitruuna-kanapasta on hauska yhdistelmä sitruunan raikkautta ja fetan suolaisuutta. "Ihanaa herkkua, johon koko perheemme on tykästynyt", kommentoi lukijamme. Sitruuna-kanapastan reseptin pääset kurkistamaan täältä.

Helppo, tortellineista valmistettava uunihalloumipasta on monen lukijamme suosikki. ”Koko perhe tykkää”, raportoi eräs ohjetta testannut. Uunihalloumipastan ohjeen saat täältä.

Oletko kokeillut pannulasagnea? Se on suorastaan täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. "Tämä oli kyllä todella maukas ja helppo lasagne, pistän reseptin visusti talteen", tiivistää lukijamme. Talleta sinäkin pannulasagnen ohje täältä.

Sehän on havaijin pasta! Suosikkipizzalta makunsa lainaava pasta on kokeilun arvoinen, jos lempimakujasi on kinkku ja ananas. Ota havaijin pastan ohje talteen täältä.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »