Maku

Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!
4
2
Julkaistu: 8.8.2018


Ainekset (4 annosta)

Sitruuna-kanapasta

  • 2 (400 g)broilerin rintafileetä
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • ½ tlcurrya
  • ½ tlkurkumaa
  • ½ tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 dlvettä
  • ½ ‒1sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 100 gfetajuustoa
  • ½ rkulehtipersiljaa

Lisäksi

  • 300 g(spiraali)pastaa
Tulosta

Sitruuna-kanapasta valmistuu näin:

  1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
  3. Kuullota pannulla myös sipulit.
  4. Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
  6. Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  7. Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.
MITÄ PIDIT?
3.98
2 kommenttia