Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!
3.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.8.2018

Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi
Reseptin ainekset (4 annosta)
Sitruuna-kanapasta
- 2 (400 g)broilerin rintafileetä
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 2 rkloliiviöljyä
- ½ tlcurrya
- ½ tlkurkumaa
- ½ tlsuolaa
- 1/3 tlmustapippuria
- 2 dlruokakermaa
- 1 dlvettä
- ½ ‒1sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 100 gfetajuustoa
- ½ rkulehtipersiljaa
Lisäksi
- 300 g(spiraali)pastaa
Sitruuna-kanapasta valmistuu näin:
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
- Kuullota pannulla myös sipulit.
- Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
- Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.

Kanapasta – tämä arki-iltojen pelastaja on lautasilla 20 minuutissa
Maku

Kanapasta oliivien, kapriksien ja sitruunamelissan kera
Maku

Kanapasta uunissa
Maku

Kanawokki – arjen luottoruoka höyryää lautasilla vartissa
Maku

Sitruunainen broileripata ja parmesaaniperunat
Maku

Tuliset kanankoivet ja mangosalsa – paahda näitä kerralla kunnon satsi!
Maku

Palermon pasta
Maku

Broileria ja kaalia hoisinkastikkeessa – uusi arkiruokasuosikki valmistuu vartissa
Maku