Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!

Reseptin ainekset 4 annosta
Sitruuna-kanapasta
2 (400 g)broilerin rintafileetä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2 rkloliiviöljyä
½ tlcurrya
½ tlkurkumaa
½ tlsuolaa
1/3 tlmustapippuria
2 dlruokakermaa
1 dlvettä
½ ‒1sitruunan raastettu kuori ja mehu
100 gfetajuustoa
½ rkulehtipersiljaa
Lisäksi
300 g(spiraali)pastaa
Sitruuna-kanapasta – ohje:
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
- Kuullota pannulla myös sipulit.
- Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
- Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.
Katso myös suosituin kanapastareseptimme!