


Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi
15 min
Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!
Reseptin ainekset
4 annosta
Sitruuna-kanapasta
2 (400 g)
broilerin rintafileetä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
currya
½ tl
kurkumaa
½ tl
suolaa
1/3 tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa
1 dl
vettä
½ ‒1
sitruunan raastettu kuori ja mehu
100 g
fetajuustoa
½ rku
lehtipersiljaa
Lisäksi
300 g
(spiraali)pastaa
Sitruuna-kanapasta – ohje:
- Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
- Kuullota pannulla myös sipulit.
- Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
- Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.
Katso myös suosituin kanapastareseptimme!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat