3,9(53)
Sitruuna-kanapasta kuuluu arjen luotto-ohjeisiisi
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Sitruuna-kanapasta maistuu koko perheelle. Sitruuna tuo kanaan raikkautta, fetajuusto mukavan suolan. Tähän ohjeeseen jäät koukkuun!
Julkaistu 8.8.2018
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
Sitruuna-kanapasta
2 (400 g)broilerin rintafileetä
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2 rkloliiviöljyä
½ tlcurrya
½ tlkurkumaa
½ tlsuolaa
1/3 tlmustapippuria
2 dlruokakermaa
1 dlvettä
½ ‒1sitruunan raastettu kuori ja mehu
100 gfetajuustoa
½ rkulehtipersiljaa
Lisäksi
300 g(spiraali)pastaa

Sitruuna-kanapasta – ohje:

  1. Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Paista broilerit öljyssä lähes kypsiksi.
  3. Kuullota pannulla myös sipulit.
  4. Mausta currylla, kurkumalla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Kaada joukkoon kerma ja vesi. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
  6. Raasta puolen sitruunan kuori ja purista mehu ja lisää kastikkeeseen. Murenna feta joukkoon ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
  7. Tarjoa kastike keitetyn pastan kanssa.

Katso myös suosituin kanapastareseptimme!

2 kommenttia