4,1(19)
Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon
30 min
Pannulasagne on täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. Näin lempiruoka valmistuu helposti pannulla, eikä aikaa mene kuin puolisen tuntia.
11.11.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Pannulasagne
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
400 gbroilerin- tai kalkkunanjauhelihaa
2 tkl (á 400 g)tomaattimurskaa
1½ dlvettä
2 rklkana- tai kasvisfondia
1 tlpaprikajauhetta
2 tloreganoa
1 tltimjamia
½ tl suolaa
½ tlsokeria
½ tlmustapippuria
8lasagnelevyä
200 gricottajuustoa
½ rsbabypinaattia
terttutomaatteja
1 dlparmesaania (raastettuna)

Pannulasagne – ohje:

  1. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia. Mausta paprikajauheella, oreganolla, timjamilla, suolalla, sokerilla ja pippurilla.
  3. Kaada pannulle tomaattimurskat, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
  4. Taittele lasagnelevyt 2–3 osaan ja upota ne yksitellen kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna pastan kypsyä noin 15 minuuttia.
  5. Nosta tomaattiterttu lasagnen pinnalle viideksi minuutiksi, jos haluat että tomaatit hiukan lämpenevät.
  6. Lusikoi pinnalle ricottajuusto. Viimeistele pannulasagne pinaatilla ja parmesaaniraasteella.

Vinkki!

Ota talteen myös mehevä perinteisen lasagnen resepti.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo