Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Pannulasagne on täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. Näin lempiruoka valmistuu helposti pannulla, eikä aikaa mene kuin puolisen tuntia.
4.2
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.11.2019

Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pannulasagne
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 400 gbroilerin- tai kalkkunanjauhelihaa
- 2 tkl (á 400 g)tomaattimurskaa
- 1½ dlvettä
- 2 rklkana- tai kasvisfondia
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 tloreganoa
- 1 tltimjamia
- ½ tl suolaa
- ½ tlsokeria
- ½ tlmustapippuria
- 8lasagnelevyä
- 200 gricottajuustoa
- ½ rsbabypinaattia
- terttutomaatteja
- 1 dlparmesaania (raastettuna)
Pannulasagne valmistuu näin:
- Hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
- Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia. Mausta paprikajauheella, oreganolla, timjamilla, suolalla, sokerilla ja pippurilla.
- Kaada pannulle tomaattimurskat, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
- Taittele lasagnelevyt 2–3 osaan ja upota ne yksitellen kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna pastan kypsyä noin 15 minuuttia.
- Nosta tomaattiterttu lasagnen pinnalle viideksi minuutiksi, jos haluat että tomaatit hiukan lämpenevät.
- Lusikoi pinnalle ricottajuusto. Viimeistele pannulasagne pinaatilla ja parmesaaniraasteella.

Lasagne – mehevä klassikkoherkku täynnä makua
Maku

Lasagne ilman juustokastiketta – klassikko uudella ja helpommalla tavalla
Maku
Maailman helpoin kasvislasagne villitsee! Nimensä veroinen arkiruoka on uunivalmis 10 minuutissa – vieläpä ilman turhia tiskejä

Rakastatko lasagnea? Tätä sulatejuuston mehevöittämää linssilasagnea et voi ohittaa!
Maku

Kasvislasagne ratatouilletäytteellä
Kotivinkki

Punajuuri-mozzarella-lasagne
Maku

Peltilasagne
Maku

Poro-tortillalasagne
Maku