Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon

30 min

Pannulasagne on täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. Näin lempiruoka valmistuu helposti pannulla, eikä aikaa mene kuin puolisen tuntia.

11.11.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Pannulasagne
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
400 g
broilerin- tai kalkkunanjauhelihaa
2 tkl (á 400 g)
tomaattimurskaa
1½ dl
vettä
2 rkl
kana- tai kasvisfondia
1 tl
paprikajauhetta
2 tl
oreganoa
1 tl
timjamia
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
8
lasagnelevyä
200 g
ricottajuustoa
½ rs
babypinaattia
terttutomaatteja
1 dl
parmesaania (raastettuna)

Pannulasagne – ohje:

  1. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia. Mausta paprikajauheella, oreganolla, timjamilla, suolalla, sokerilla ja pippurilla.
  3. Kaada pannulle tomaattimurskat, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
  4. Taittele lasagnelevyt 2–3 osaan ja upota ne yksitellen kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna pastan kypsyä noin 15 minuuttia.
  5. Nosta tomaattiterttu lasagnen pinnalle viideksi minuutiksi, jos haluat että tomaatit hiukan lämpenevät.
  6. Lusikoi pinnalle ricottajuusto. Viimeistele pannulasagne pinaatilla ja parmesaaniraasteella.

Vinkki!

Ota talteen myös mehevä perinteisen lasagnen resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt