Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Pannulasagne on täydellinen ratkaisu silloin, kun aikaa on vähän mutta lasagnea on saatava. Näin lempiruoka valmistuu helposti pannulla, eikä aikaa mene kuin puolisen tuntia.
4
Kuvat
Julkaistu 11.11.2019

Pannulasagne – helpompi pikalasse taltuttaa äkillisen lasagnen himon
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pannulasagne
- 1sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 400 gbroilerin- tai kalkkunanjauhelihaa
- 2 tkl (á 400 g)tomaattimurskaa
- 1½ dlvettä
- 2 rklkana- tai kasvisfondia
- 1 tlpaprikajauhetta
- 2 tloreganoa
- 1 tltimjamia
- ½ tl suolaa
- ½ tlsokeria
- ½ tlmustapippuria
- 8lasagnelevyä
- 200 gricottajuustoa
- ½ rsbabypinaattia
- terttutomaatteja
- 1 dlparmesaania (raastettuna)
Pannulasagne valmistuu näin:
- Hienonna sipulit. Kuumenna öljy korkeareunaisessa pannussa ja ruskista jauheliha.
- Lisää sipulit ja jatka paistamista vielä 2 minuuttia. Mausta paprikajauheella, oreganolla, timjamilla, suolalla, sokerilla ja pippurilla.
- Kaada pannulle tomaattimurskat, vesi ja fondi. Keitä kannen alla pari minuuttia.
- Taittele lasagnelevyt 2–3 osaan ja upota ne yksitellen kastikkeeseen. Peitä kannella ja anna pastan kypsyä noin 15 minuuttia.
- Nosta tomaattiterttu lasagnen pinnalle viideksi minuutiksi, jos haluat että tomaatit hiukan lämpenevät.
- Lusikoi pinnalle ricottajuusto. Viimeistele pannulasagne pinaatilla ja parmesaaniraasteella.

Lasagne – mehevä klassikkoherkku täynnä makua
Maku

Lasagne ilman juustokastiketta – klassikko uudella ja helpommalla tavalla
Maku
Maailman helpoin kasvislasagne villitsee! Nimensä veroinen arkiruoka on uunivalmis 10 minuutissa – vieläpä ilman turhia tiskejä

Rakastatko lasagnea? Tätä sulatejuuston mehevöittämää linssilasagnea et voi ohittaa!
Maku

Kasvislasagne ratatouilletäytteellä
Kotivinkki

Punajuuri-mozzarellalasagne
Maku

Peltilasagne
Maku

Poro-tortillalasagne
Maku