Uunihalloumipasta – tortellineista valmistettava hittiruoka hurmaa helppoudellaan
kasvis
20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen
Uunihalloumipasta on maailman helpoin ruoka, joka maistuu koko perheelle. Herkullinen hittiruoka valmistetaan valmiista tortellineista. Kokeile vaikka juusto-aurinkokuivattutomaatti- tai ricotta-basilikatäytteisiä pastanyyttejä.

Reseptin ainekset 4 annosta
Uunihalloumipasta
2 pkt (à 250 g)tortellineja
2valkosipulinkynttä
1punainen chili
2 tlk (à 400 g)säilykekirsikkatomaatteja
1 dlvettä
½ tlmustapippuria
½ tlsuolaa
1 dlbasilikaa hienonnettuna
1 pkt (200 g)halloumia
Viimeistely
1 rkubasilikaa
Uunihalloumipasta valmistetaan näin:
- Keitä tortellineja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Valuta.
- Voitele uunivuoka öljyllä ja kumoa tortellinit vuokaan. Hienonna valkosipulit ja chili. Kaada tomaatit kulhoon ja huuhtele tölkit vedellä.
- Lisää valkosipulit, chilit, suola, pippuri ja basilika. Kumoa seos tortellinien päälle vuokaan.
- Leikkaa halloumi viipaleiksi ja nosta juustot vuoan pinnalle. Paista 250 asteessa 10–15 minuuttia, kunnes juusto on saanut hiukan väriä.
- Viimeistele uunihalloumipasta basilikalla.
Vinkki!
Voit korvata tuoreen chilin myös kuivatuilla chilihiutaleilla.