8 erilaista ideaa paperitähtien askarteluun – kokeile taittelua ohjeillamme, jäät varmasti koukkuun!
Tee itse
8 erilaista ideaa paperitähtien askarteluun – kokeile taittelua ohjeillamme, jäät varmasti koukkuun!
Ehkä parasta joulun odotuksessa on paperitähtien askartelu. Kokosimme 8 erilaista ja helppoa ohjetta, kokeile vaikka kaikkia!
13.12.2022
 |
Meillä kotona

1. Huijarin kerrostähti valmistuu käden käänteessä

Huijarin kerrostähti vie paperitähden uudelle tasolle. Koriste nimittäin näyttää kahdelta erikokoiselta tähdeltä, mutta illuusio luodaan pelkästään saksilla leikkaamalla. Tämän helpommaksi tähtien askartelu ei muutu! Katso huijarin kerrostähden ohje ja kokeile itse.

2. Paperirosetit kukittavat kodin juhlaan

Paperirosetit näyttävät suloisilta yksinään tai ryhmässä. Käytä askartelussa kotoa valmiiksi löytyviä materiaaleja: lahjapaperiarkkeja, kartonkeja ja tapetin jämiä. Kurkkaa näyttävien paperirosettien ohje!

3. Viehättävä kakkupaperitähti on kuin koru

Kakkupaperit koristeellisine reunoineen ovat kuin luotuja vaivattomaan askarteluun. Saatavilla on erikokoisia papereita, joten saat hetkessä kauniin tähtirykelmän jouluiseen sisustukseesi. Soma tähti valmistuu muutaman helpon työvaiheen avulla. Nappaa kakkupaperitähden ohje!

4. Joulun helpoin koriste syntyy paperipusseista

Ihana paperitähti on niin nopea tehdä, että ihan naurattaa. Tähti valmistuu valmiista paperipusseista, jotka teipataan tai liimataan päällekkäin. Näitä askartelet ison kasan yhdessä illassa! Katso paperitähden ohje.

5. Supersuosittu joulutähti, jonka taitteluun jää koukkuun

Oletko jo askarrellut erilaisista papereista joulutähtiä? Tämä klassikko-ohjeemme on saavuttanut valtaisan suosion. Eikä ihme, niin hauskaa taittelu on – ja lopputuloskin on mitä viehättävin. Kurkkaa joulutähtien helppo ohje.

6. Jotain muuta kuin tähtiä? Askartele leivinpaperista muhkea kukka!

Lumikukka on helpompi versio Ruotsissa hitiksi nousseesta snöblommasta. Monikerroksinen mutta viehkeän ilmava kukka syntyy näppärästi leivinpaperista. Jos ja kun ihastuit tähän uuteen ideaan, kurkkaa täältä lumikukan ohje!

7. Rullaa kääröiksi ja kiinnitä!

Myös tämä upea paperikukka askarrellaan leivinpaperista. Paperista rullatut terälehdet kiinnitetään taustapahviin. Kukka näyttää juhlavalta seinällä tai ovessa. Jos haluat ripustaa koristeen ikkunaan, voit tehdä kaksipuoleisen kukan liimaamalla kaksi kukkaa vastatusten. Nappaa joulukukan ohje täältä.

8. Monivärinen kerrostähti kerää katseet

Värikäs kerrostähti syntyy nimensä mukaisesti useammasta kerroksesta, jotka kiinnitetään lopuksi toisiinsa. Askarteluun sopivat kaikenlaiset paperit lahjapapereista kartonkeihin, silkkipapereihin ja tapetinpalasiin. Kurkista kerrostähden ohje!

Muokattu 13.12.2022 klo 11.38: Juttuun lisätty useita uusia ideoita.

Kommentoi »