5 erilaista ideaa paperitähtiin – kokeile taittelua ohjeillamme, jäät varmasti koukkuun!

5 erilaista ideaa paperitähtiin – kokeile taittelua ohjeillamme, jäät varmasti koukkuun!
Ehkä parasta joulun odotuksessa on paperitähtien askartelu. Kokosimme 5 erilaista ja helppoa ohjetta, kokeile vaikka kaikkia!
Julkaistu: 3.12.2020

1. Joulun helpoin koriste syntyy paperipusseista

Ihana paperitähti on niin nopea tehdä, että ihan naurattaa. Näitä askartelet ison kasan yhdessä illassa! Katso paperitähden ohje.

2. Suloiset hyrrät tuovat mieleen lumisateen

Ohuesta paperista ja langasta syntyy viehkeitä ikkunakoristeita. Tee lumihyrriä iso rykelmä tai vaikka yksi pitkä ketju. Lumihyrrien ohjeen löydät täältä.

3. Supersuosittu joulutähti, jonka taitteluun jää koukkuun

Oletko jo askarrellut erilaisista papereista joulutähtiä? Tämä klassikko-ohjeemme on saavuttanut valtaisan suosion. Eikä ihme, niin hauskaa taittelu on – ja lopputuloskin on mitä viehättävin. Kurkkaa joulutähtien helppo ohje.

4. Jotain muuta kuin tähtiä? Askartele leivinpaperista muhkea kukka!

Lumikukka on helpompi versio Ruotsissa hitiksi nousseesta snöblommasta. Monikerroksinen mutta viehkeän ilmava kukka syntyy näppärästi leivinpaperista. Jos ja kun ihastuit tähän uuteen ideaan, kurkkaa täältä lumikukan ohje!

5. Perinteinen lumihiutale – jättikoossa

Leikkasitko sinäkin lapsena silkkipaperista lumihiutaleita ikkunaan? Puuha on niin hauskaa, että sitä kannattaa taas kokeilla. Jättilumihiutale vie idean aivan uudelle tasolle. Kurkista suuren lumihiutaleen kaava ja ohje täältä.

Kommentoi »