Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Säilö kesän maut

Mustikat talteen helposti – katso 3 säilöntäohjetta, joita kannattaa kokeilla tänä kesänä

Älä laita kaikkia mustikoita pakkaseen, vaan säilö ainakin osa maukkaasti purkkeihin ja pulloihin! Mustikoista valmistuu helposti herkullinen hillo, lempeä mehu ja kirpeä lisuke. Kokosimme kolme helppoa ohjetta, jotka säilyttävät rakastetun marjan maun.

Mustikkahillo kruunaa puuron ja jälkiruoat

Itse tehty mustikkahillo maistuu puuron päällä, jogurtissa ja leivonnaisissa. Tämä mustikkahillon ohje onnistuu ilman säilöntäaineita, tarvitset vain mustikoita, vettä ja hillosokeria.

Voit maustaa mustikkahillon keittämisvaiheessa esimerkiksi puolitetulla vaniljatangolla tai muutamalla viipaleella luomusitruunankuorta.

Pikkelöidyt mustikat sopivat mainiosti halloumin tai fetan seuraksi

Salaattipöydän yllättäjä! Pikkelöidyt mustikat tuovat kirpsakkaa vastapainoa suolaiselle juustolle ja sopivat täydellisesti kesäruoan kylkeen. Valmistus vie vain vartin, ja maun viimeistely hoituu kuin itsestään jääkaapissa. Katso pikkelöityjen mustikoiden resepti täältä!

Anna pikkelöityjen mustikoiden jäähtyä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Säilytä jääkaapissa.

Mustikka-mustaherukanlehtimehu on aromikas kesäjuoma

Mustikat ja mustaherukanlehdet antavat tumman, intensiivisen ja hienostuneen maun kotimehuun. Tämä mehu sopii juhliin, saunajuomaksi tai arkeen laimennettuna kivennäisvedellä. Valmistus onnistuu ilman mehumaijaa, tavallisessa kattilassa. Nappaa nopeasti valmistuvan mustikka-mustaherukanlehtimehun ohje täältä!

Mustikka-mustaherukanlehtimehu on helppo laimentaa kivennäisvedellä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt