Musta on uusi musta – nyt tulevat tummat kylppärit
Sisustus
Musta on uusi musta – nyt tulevat tummat kylppärit
Pitkän vaalean kauden jälkeen tummat sävyt ovat tervetullutta vaihtelua kylpyhuoneeseen. Säväytä mustilla laatoilla tai päivitä kylpyhuone mustalla matolla tai hanalla.
Tummanpuhuva saunan seinät ja lauteet on käsitelty Tikkurilan Supi-saunavahalla. Puusepän rakentamassa saunassa kiukaaksi on valikoitunut tornimainen Mondex Total Rock, Stark. Irtonaisilta näyttävät kivet on sijoitettu torneiksi metallisiin piikkeihin.
Jännittävä valaistus herättää eloon tumman kylpyhuoneen yksityiskohdat. Tässä kylpyhuoneessa tarkkaan harkittu valaistus korostaa mosaiikkilaattoja ja upotuksia. Laatat ovat Laattapisteen.
Vanessa-matolla (70 x 140 cm) saa helposti luonnetta ja kontrastia perusvalkoiseen kylpyhuoneeseen, noin 26 €, Hemtex.
Lisää nautintoa ja kylpylätunnelmaa tällä Himlan Signature-huonetuoksulla, 45 €, Royal Design.

Avaruutta tummaan kylpyhuone- ja saunatilaan tuo lasioven lisäksi katossa käytetty, tavanomaista leveämpi Rotola-Pukkilan puupaneeli, jota on myös saunan seinissä. Tarkkaan mietityt valonauhat ja minispotit tuovat tilaan kylpylätunnelmaa.

Axorin uutuustuotteissa kiiltävät metallit. Hyllyt noin 395 € ja wc-paperiteline noin 302 €. Lisäksi wc-harja seinäasennuksella noin 358 € ja pyyhetanko noin 522 €, tiedustelut Hansgrohe.
Kulmien kingi. Purus Limited Edition Gold- ritilä 207 € ja Purus Design Kulma-lattiakaivo 210,80 €, Purus.
Aikaa kestävä. Sirot metallijalat tekevät betonialtaasta ilmavan ja helposti sijoiteltavan. Tiedustelut, Sisustusbetoni.
House Doctorin metallinen Pock-hyllykkö (24 x 30 cm) säilöö kaikenkokoiset putelit. Värivaihtoehtoina myös harmaa ja vihreä, 80 €, Royal Design.

Teksti Ida Herranen

Lue lisää:

Kommentoi »