Näin luot kylpyhuoneeseen kylpylätunnelman
Rakenna ja remontoi
Näin luot kylpyhuoneeseen kylpylätunnelman
Värikäs kotikylpylä piristää päivän aluksi ja päätteeksi. Kylpylätunnelman kulmakiviä ovat merelliset sävyt ja muhkeat kylpytekstiilit.
14.9.2016
 |
Meidän Talo

Mitäpä jos kylpyhuoneesi olisi oma, värikäs maailmansa, jonne arjen kiireet eivät kantaudu? Tilaan astuessa tulisi kuin toiseen maailmaan: erilaiset veden sinisen ja turkoosin sävyt veisivät ajatukset Välimeren aaltoihin tai turkkilaiseen kylpylään.

Näin tuot kylpyhuoneeseen kylpylätunnelmaa

Laatat

Moni peruslaattamallisto tarjoaa veden sävyjä seinälaattoihin. Käytä sinistä ja turkoosia yhtenäisenä laattapintana tai pienempänä tehosteseinänä esimerkiksi suihkusyvennyksessä. Tarjolla on myös laattamallistoja, joissa on toisiaan lähellä olevia laattasävyjä. Niistä voit sommitella elävän väripinnan.

Valitse lattioihin koristeelliset laatat, joissa on ripaus itämaisen kylpylän tunnelmaa. Marrakesh-henkiset lattialaatat ovat nyt hyvin trendikkäitä, ja niissä on tarjolla runsaasti eri sävyjä ja kuvioyhdistelmiä.

Kalusteet

Kylpyhuoneiden kalustetarjontaa hallitsevat tällä hetkellä mustat ja valkoiset kaapistot. Värillisiä vaihtoehtoja on tarjolla niukemmin, mutta kyllä niitäkin löytyy. Muista, että kylpyhuoneen kalusteita voi hankkia myös mittatilauksena puusepänverstailta. Silloin pääset itse vaikuttamaan niiden muotoon ja värisävyyn.

Värimaailma

Pintojen lisäksi voit tuoda kylpyhuoneeseen merellisiä sävyjä myös pienillä, vaihdettavilla elementeillä. Tilan väriläiskä voi olla vaikkapa värikäs pyyhekuivain. Myös matoilla, tekstiileillä tai muhkeilla kylpypyyhkeillä saat helposti päivitettyä kylpyhuoneeseen uuden, värikkään ilmeen.

Tekstiilit

Itämaista kylpylävaikutelmaa voi tehostaa kylpytekstiileillä. Hamam-tyylisiä pyyhkeitä on monen suuren kylpyhuonetekstiilivalmistajan mallistossa, mutta pienemmistä putiikeista löytyy myös aitoja ja alkuperäisiä tuotteita.

Kaapistossa on hento veden sävy. Peiliin on integroitu valo.

Lue lisää:

Kommentoi »