Suunnittele ylellinen kylpyhuone luksushotellin tyyliin
Rakenna ja remontoi
Suunnittele ylellinen kylpyhuone luksushotellin tyyliin
Oletko yöpynyt tyylikkäässä hotellissa, jonka kylpyhuonetta olet ihaillut? Ylellinen kylpyhuone on helppo toteuttaa omaan kotiin, kunhan panostat materiaalien valintaan, värimaailmaan ja yksityiskohtiin.
Julkaistu 12.9.2016
Meidän Talo

Luksushotellien kylpyhuoneet huokuvat tyylikkyyttä ja ylellisyyttä. Niissä on tarkkaan valitut materiaalit ja ripaus koristeellisuutta. Yksityiskohdissa pyritään minimalistisiin ratkaisuihin.

Näin luot ylellisen kylpyhuoneen

  • Luksushotellin kylpyhuoneen väriskaala on hillityn tyylikäs: joko valkoisen ja harmaan sävyjä tai tyylikästä hiekkaa ja beigeä.
  • Arvokasta tunnelmaa tuo messingin tai kuparin hohde. Sitä on esimerkiksi hanoissa, pyyhekoukuissa sekä pienemmissä sisustusesineissä.
  • Ylellinen yleisvaikutelma syntyy, kun valitset seinäkaakeleihin marmoria jäljittelevät kuviot.
  • Kiinteät kalusteet jatkavat yksinkertaista linjaa. Laatikostot ovat vetimettömiä ja linjoiltaan tyylikkään simppeleitä.
  • Perinteinen lattiakaivo on korvattu tyylikkäällä, huomaamattomalla ratkaisuilla. Jos sijoitat kylpytilan yhteyteen wc-istuimen, valitse seinän sisään sijoitettu huuhtelumekanismi. Suihkuseinäkkeeksi sopii parhaiten yksinkertainen, lähes huomaamaton lasi.
  • Toteuta valaistus kiinteästi alakattoon upotetuilla spottivaloilla ja led-nauhoilla. Viimeistele ilme näyttävällä valaisimella.
Lattiakaivo on pelkistynyt huomaamattomaksi, kapeaksi listaksi.
Seinien ja lattioiden marmorikuvioidut laatat tuovat ylellistä tunnelmaa. Sitä korostaa myös näyttävä valaisin sekä messinginhohtoiset hanat ja pientavarat. 

Lue lisää:

Kommentoi »