Kristallia, vaneria ja kuparia! Tässä ovat asuntomessujen näyttävimmät kattovalaisimet
Sisustus
Kristallia, vaneria ja kuparia! Tässä ovat asuntomessujen näyttävimmät kattovalaisimet
Komeaa muttei ökyä. Hyvä kattovalaisin on sopusoinnussa muun sisustuksen kanssa. Toisaalta sen täytyy olla tarpeeksi näyttävä kokoamaan sisustus yhteen. Näissä viidessä Mikkelin asuntomessujen kohteessa valaisimen valinta osui nappiin!
3.7.2017
 |
Meillä kotona

1. Perheen rouva löysi huiman kristallikruunun K-Raudan alennusmyynnistä, ja siitä tuli makuuhuoneen sisustuksen lähtökohta. Yli 60 cm korkea valaisin on tarpeeksi suuri antamaan koko tilalle ylellisen luonteen. Tummat mattaseinät korostavat upeasti sen säihkettä.

Kohde 3, Omatalo Ajatus.

2. Talan Voronoi -ledipolttimoista ja johtosarjoista koostuva valaisin on yhtä aikaa vaatimaton ja ylellinen, simppeli ja monimuotoinen. Siksi se sopii loistavasti rouheaa ja linjakasta yhdistävän hirsitalon ruokailutilaan. Myös talon värit musta ja lämmin mänty toistuvat siinä.

Kohde 10, Honka Ink

3. Valkoinen ruokailuryhmä olisi vaaleasävyisessä ruokailutilassa lähes huomaamaton, ellei sen päällä roikkuisi tämä hopeinen pilvi. By Rydénsin hypnoottinen Gross-valaisin merkkaa paikan erityiseksi ja kerää kaikkien huomion yhteen kohtaan. Sen valo on yllättävän lämmintä, sillä metalloidun pinnan olla on savulasia.

Kohde 3, Omatalo Ajatus

4. Minimalistinen sisustus vaatii selkeän ja ylvään valaisimen. Kotimaisen Tunton Swan-valaisin on juuri sellainen. Ilmassa leijuva vanerisiipi tuo kulmikkaaseen keittiöön sulavuutta. Käytäntökin pelaa: se valaisee tasaisesti koko pöydän eikä toisaalta peitä keittiössä hääräilevältä komeaa järvimaisemaa.

Kohde 8, Villa Saimaanhelmi

5. Korkeat olohuoneet ovat usein meille suomalaisille vaikeita sisustaa. Nautimme avaruudesta mutta emme kuitenkaan osaa korostaa ja tuoda sitä esille. Luciden kuparin väriset Atoma-valaisimet vetävät vääjäämättä katseen korkeusiin hirsilinnan vaaleassa olohuoneessa. Vasta ne tuovat huonekorkeuden oikeuksiinsa.

Kohde 12, Villa Ankkuri

Lue lisää:

Kommentoi »