Trendikäs vaakapanelointi: luksusta, luonnonläheisyyttä ja optisia harhoja!
Sisustus
Trendikäs vaakapanelointi: luksusta, luonnonläheisyyttä ja optisia harhoja!
Vaakasuuntaisesti asennetut paneelit näyttävät raikkailta, suurentavat tilaa ja luovat lapsuuden mökkikesien luonnonläheistä tunnelmaa. Poimimme Mikkelin asuntomessujen näyttävimmät esimerkit vaakapaneloinnista.
Julkaistu 7.7.2017
Meillä kotona

Beach house -tyyliä

Leveät ja pitkät paneelit näyttävät komeilta! Seinän vaakalinjat jatkuvat tyylikkäästi takassa ja mattojen raidoissa. Raikkaasta kokonaisuudesta tulee mieleen Yhdysvaltojen vauraan itärannikon beach houset, maininkien pärskeet ja torneissaan istuvat uimavalvojat.

Kohde 8, Villa Saimaanhelmi

Rohkeasti kiiltävää

Tässä talossa ikkunaseinää vastapäätä on musta portaikko yläkertaan. Paneloidun seinän kiiltävä maalipinta heijastaa hienosti ikkunoiden valoa. Kapeista laudoista tulevat mieleen 1930-luvun kansakoulut. Vaalea kaide tuo komeasti ilmi itse portaiden sijainnin.

Kohde 13, Saimaan Aava

Sauna naamioituu isommaksi

Leveät, tasaisen vaaleat ja säntillisesti asennetut paneelit sekä samasta puusta tehdyt lauteet tekevät tästä löylyhuoneesta ylellisen. Tarkemmin katsoessasi huomaat kuitenkin, että sehän pieni koppi. Vaalea väri ja vaakalinjat saavat sen vain näyttämään isommalta.

Kohde 27, Villa Kuusikko

Tuima tehosteseinä

Vaalean makuuhuoneen peräseinä on vaakapaneeloitu ja maalattu mustaksi. Se on tehokas vastakohta jättikokoisista ikkunoista avautuvalle järvimaisemalle. Samalla se luo huoneeseen pesämäistä, uneen rauhoittavaa tunnelmaa.

Kohde 9, Villa Sukka

Raakaa pintaa

Käsittelemätön ja rempseän oksainen vaakapaneeliseinä huokuu turvallista, teeskentelemätöntä ja luonnonläheistä mökkitunnelmaa. Se korostaa myös hienosti mattamustan keittiön minimalistisia linjoja. Ruokapöydän yllä roikkuvien valaisimien messinki toistaa elegantisti paneelin lämpöistä sävyä.

Kohde 10, Honka Ink

Kommentoi »