Kotivinkki muutti meille!
Sisustus
Kotivinkki muutti meille!
Kotivinkki-lehden DIY-ohjeet, tarinat ja ruokareseptit löydät jatkossa Meillä kotona -sivustolta. Myös Kotivinkin suositut blogit muuttivat mukana.
29.11.2017
 |
Meillä kotona

Kotivinkin tarinat, DIY-ohjeet ja ruokareseptit muuttivat Meillä kotona -sivustolle!

– Kotivinkin upeat sisällöt monipuolistavat sivustoamme entisestään. Uutuutena lukija pääsee lifestylejuttujen lisäksi nauttimaan myös koskettavista parisuhde- ja vanhemmuusjutuista, iloitsee sivuston päätoimittaja Titta Kiuru.

Laadukkaat DIY-ohjeet: pupusukkia ja heijastinsiipiä!

Kotivinkki on laadukkaiden DIY-ohjeiden aarrearkku. Innostu tekemään supersuosittu virkattu pyykkikori tai kenkiin hauskat heijastinsiivet. Vai kaipaatko neulontaideoita? Ehkä innostut maailman söpöimmistä pupusukista tai jämälangoista tehdyistä lapasista?

Virkattu pyykkikori on paitsi kaunis, myös kätevä.
Kengännauhoihin pujotettavat heijastinsiivet valmistuvat tunnissa.

Tarinoita ihmisistä: yksinäisyyttä ja vanhemmuutta

Uutena osa-alueena saamme mukaan Kotivinkin kiinnostavat – ja koskettavatkin – tarinat. Lue vaikkapa, millaista on olla erityislapsen äiti tai miltä tuntuu yksinäisyys parisuhteessa. Tai millaista on muuttaa aikuisena vanhempiensa kanssa saman katon alle? Pitkäaikainen suosikki on myös ollut juttu kirjailija Miika Nousiaisen elämänohjeesta. Lisää juttuja löydät ihmiset-kategoriasta.

Lisää ruokaohjeita: arkeen nopeaa, juhliin herkkuja

Kotivinkki tuo sivustollemme myös tuhansia uusia ruoka- ja leivontareseptejä. Suosituimpiin ohjeisiin kuuluvat esimerkiksi rapeat toffeekolmiot ja paras rahkapiirakka. Kun testaat näitä, ymmärrät kyllä, miksi! Löydät myös Kotivinkin suositut vartissa valmista -ohjeet jatkossa nopeat-osiostamme. Reseptihakuun pääset tästä.

Päältä rapeat ja sisältä tahmeat toffeekolmiot on superhelppo tehdä, ja ne säilyvät hyvin.

Inspiroivat blogit: teinejä ja maalaiselämää

Kotivinkin bloggaajat löydät nekin tästä lähtien blogit-kategoriastamme. Hyppää rakastetun Olga Temosen maailmaan Olgan kotona -blogissa ja saa vertaistukea Roope Lipastin Teini talossa -blogista. Äläkä unohda joulun tunnelmaa levittävää, hyväntuulista Mrs. Christmas -blogia!

Kotivinkin suosittu kolumnisti Olga Temonen kertoo blogissaan elämästään maatilalla Iitissä.
Kommentoi »