Neliöt hyötykäyttöön! Kodinhoitohuoneen sisustus on parhaimmillaan kaunis ja toimiva – kurkkaa parhaat oivallukset

Neliöt hyötykäyttöön! Kodinhoitohuoneen sisustus on parhaimmillaan kaunis ja toimiva – kurkkaa parhaat oivallukset
Kodinhoitohuoneen sisustuksessa oleellista on optimoitu tilankäyttö ja käytännölliset kaapit. Näissä kodeissa pyykkihuolto on järjestetty paitsi tehokkaasti myös kauniisti.
Julkaistu: 9.9.2020
L:n muotoon sijoitetut työtasot säästävät kuutioita pitkähkössä kodinhoitotilassa. Vierekkäin sijoitetut pesukone ja kuivausrumpu jättävät tilaa yläkaapistoille, jossa on myös avohyllyjä. Kaapistot ovat Aina-keittiöiden.
Kodinhoitohuoneen seinä on maalattu osittain Tikkurilan sävyllä V484 Ajopuu. Pitkä puunaulakko erottaa värivyöhykkeet toisistaan. Ikean suuret Skubb-pyykkisäkit ovat yhtä syvät kuin pesukone. Niiden alle on kiinnitetty vaneripohja ja pyörät, jotta korit liukuvat helposti esiin. Lue lisää kodinhoitohuoneen miniremontista, joka maksoi reilu 100 euroa.
Viistokattoiseen kodinhoitotilaan on rakennettu kaareva, laatoilla pinnoitettu koroke pesukoneelle ja kuivausrummulle, jotka on sijoitettu seinässä olevaan syvennykseen. Isokuvioinen laattalattia on omiaan avarassa tilassa. Samankaltainen laatta on LPC Living Porcelanato, Laattapiste.
Pesukone ja kuivausrumpu on integroitu yhdelle seinälle sijoitettuihin kaapistoihin. On hyvä idea elävöittää harmaita kaapistoja näyttävillä vetimillä. Beslag Designin nupit ovat samanväriset kuin lattialaatat.
Kodinhoitohuone on suoraan pesutilojen yhteydessä. Tilojen välinen seinä on korvattu metallirunkoisella lasiseinällä, jonka valmisti kotimainen Wall Up. Mustavalkoinen ruutulattia jatkuu kylpytiloihin asti. Tuoli on Cobellosta. Kurkkaa lisää kuvia tästä kodista!
Pienen kodinhoitotilan pyykkihuolto on keskitetty yhdelle seinälle. Matalat yläkaapit ovat ilmava ratkaisu tilassa, jossa korkeutta ei ole paljon. Kuraeteinen on kätevästi lähellä eteistä. Lattia on helppohoitoista mikrosementtiä.
Kaupunkiasunnon pyykinkuivaus on ratkaistu nerokkaasti itsetehdyllä kuivaustelineellä. Telineen puureunukseen on pujotettu tukevat narut, joiden avulla telinettä hilataan ylös ja alas.
Vaakaan asennettu Siparilan Vire-paneeli ja puutaso tuovat lämpöä valkoiseen kodinhoitotilaan. Trendikkäät lankavetimet ja kaapistot ovat Omega-keittiöiden.
Makuuhuonekäytävän perällä sijaitsevassa kodinhoitohuoneessa on tilat niin vaatehuollolle kuin -säilytykselle. Makuuhuoneisiin ei rakennettu kiinteitä kaapistoja lainkaan. Lattialaatat Pukkila, kaapistot Puuvaja. Tutustu tarkemmin lapsiperheen kotiin!
Kommentoi »