Kauneimmat kirjoneulesukat – nappaa 25 ihanaa ohjetta, joista löytyy helppoja malleja aloittelijoille ja haastetta taitureille
Sukkaohjeet
Kauneimmat kirjoneulesukat – nappaa 25 ihanaa ohjetta, joista löytyy helppoja malleja aloittelijoille ja haastetta taitureille
Kirjoneulesukat upeine kuvioineen ovat todellinen ilo silmälle. Kokosimme yhteen kauneimmat mallimme modernin graafisista sukista monivärisiin luomuksiin. Katso ohjeet jutustamme!
19.10.2023
 |
Meillä kotona

Koristeelliset Kääty-sukat ovat kuin koru. Runsas kuviointi ei synny hetkessä, mutta valmiit sukat ovat käytetyn ajan arvoiset. Vaikka kirjoneuleen tekeminen vaatii tarkkaa silmää, kahdella värillä toteutettuna aloittelijakin uskaltaa tarttua urakkaan. Kurkkaa Mia Sumellin Kääty-sukkien ohje!

Kukkien lumoa

Näyttävillä kukilla kirjotut sukat vaativat keskittymistä, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Varsi neulotaan tasona nilkkaan asti. Intarsiana toteutetut kuviot vaativat huolellista silmukoiden laskemista. Kukkien yksityiskohdat kirjotaan valmiisiin sukkiin silmukoita jäljitellen. Katso Kukkaniitty-sukkien ohje!

Luonnon ihmeitä

Sisko Malisen kirjoneulesukissa riittää vilinää! Valloittavissa sukissa seikkailevat ketut, pöllöt ja oravat sulassa sovussa. Jos haluat hillitymmät sukat, voit jättää osan kuvioista pois. Nappaa Metsänväki-sukkien ohje täältä.

Talvista tunnelmaa

Talven ihanuutta ylistävissä kirjoneulesukissa seikkailevat pingviinit ja lumiukot huurteisessa maisemassa. Sukat ovat Merja Ojanperän ja kumppaneiden käsialaa. Katso We love winter -sukkien ohje!

Ihanat kirjoneulesukat aloittelijalle

Mia Sumellin sydänkuvioiset sukat ovat täydellinen lahjaidea läheiselle. Koristeellinen resori syntyy valepalmikon ja pitsineuleen yhdistelmästä. Aloittelevankin kirjoneulurin on helppo seurata selkeitä kuvioita. Ota talteen Sarah-sullavikat-sukkien ohje!

Kommentoi »