Järjestä kesän rennoimmat grillijuhlat
Sisustus
Järjestä kesän rennoimmat grillijuhlat
Kesällä on hauskaa grillailla porukalla, ja ihan yhtä nastaa on kellahtaa ruuan jälkeen siestalle. Tässä vinkit rentojen ulkojuhlien järjestäjälle.
8.6.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Kompakti. Kannettava hiiligrilli on kätevä ottaa mukaan vaikka rannalle. Grillausala on 42 x 27 cm, 39,95 €, Clas Ohlson.
Säihkettä! Aterinsetissä on kaksi haarukkaa, veistä, lusikkaa ja teelusikkaa, 17,95 €, Halens. Saatavilla myös kuparin värisenä.
Chillaa. Vaikka ette olisi omaa pihaa kauempana, on kiva jos kylmävarasto on vieressä. 10-litrainen kylmälaukku, 13 €, Etola.
Potuttaa! Keitä uudet perunat tillinvarsien kanssa ja tarjoa voisilmän kera. Yhdeksän litran emalisanko, 15,90 €, Hobby Hall.
Kolmisointu. Lucifer Breksia 3 -kaasugrillissä on kolme poltinta ja sivukeitin, 369 €, K-rauta.
Väriä! Jos haluat helpon ja näyttävän koristelun, viritä paperisia tupsunauhoja puihin ja pensaisiin. Kolmen metrin nauhapakkaus, 4 €, Tiger.
Isoäidille. Näihin juhliin kutsutaan kaikki kivat tyypit, ja vanhempi väki saa istuakseen penkin. Marstrand-penkki, 179 €, Jotex.
Howdy! Lännensankareiden pöytäliina passaa pihvien alle, 147 x 250 cm, 79,95 €, Ellos. Samasta kuosista on myös esiliinoja, tyynynpäällisiä, patakintaita ja keittiöpyyhkeitä.
Sähkösanoma. Jos pistoke ei ole kaukana, on kätevä käyttää sähkögrilliä. Muurikan sähkögrilli, tukeva vaunu ja muurinpohjapannu ovat moneen riittävä kokonaisuus, 289 €, Verkkokauppa.com.
Karkkivärejä. Kauniisti liukuvärjätyt astiat ovat paitsi kevyitä ja kestäviä, myös sopivan edullisia. Muoviastiat alkaen 2 €/kpl, Tiger.
Sytyttääkö? Kätevä täytettävä sytytin, 4,50 €/2 kpl, Clas Ohlson. Eri värejä. 
Pilli ja Pulla. Mehukestit onnistuvat, kun juoma pullotetaan näihin. 7-desin vetoiset muovipullot, 15,90 €/2 kpl, Hobby Hall.
Leirikeskus. Lopulta kaikki päätyvät loikoilemaan tyynyille. Kuviollinen tikattu istuintyyny, 10 €, saman kuosinen tyynynpäällinen, 10 €, yksivärinen tyynynpäällinen, 4 €, ja palloreunainen tyynynpäällinen, 15 €, H&M Home.

Lue lisää:

Kommentoi »