Unelmien Talo&Koti

Järjestä kesän rennoimmat grillijuhlat

Järjestä kesän rennoimmat grillijuhlat
Kesällä on hauskaa grillailla porukalla, ja ihan yhtä nastaa on kellahtaa ruuan jälkeen siestalle. Tässä vinkit rentojen ulkojuhlien järjestäjälle.
Julkaistu 8.6.2016
Kompakti. Kannettava hiiligrilli on kätevä ottaa mukaan vaikka rannalle. Grillausala on 42 x 27 cm, 39,95 €, Clas Ohlson.
Säihkettä! Aterinsetissä on kaksi haarukkaa, veistä, lusikkaa ja teelusikkaa, 17,95 €, Halens. Saatavilla myös kuparin värisenä.
Chillaa. Vaikka ette olisi omaa pihaa kauempana, on kiva jos kylmävarasto on vieressä. 10-litrainen kylmälaukku, 13 €, Etola.
Potuttaa! Keitä uudet perunat tillinvarsien kanssa ja tarjoa voisilmän kera. Yhdeksän litran emalisanko, 15,90 €, Hobby Hall.
Kolmisointu. Lucifer Breksia 3 -kaasugrillissä on kolme poltinta ja sivukeitin, 369 €, K-rauta.
Väriä! Jos haluat helpon ja näyttävän koristelun, viritä paperisia tupsunauhoja puihin ja pensaisiin. Kolmen metrin nauhapakkaus, 4 €, Tiger.
Isoäidille. Näihin juhliin kutsutaan kaikki kivat tyypit, ja vanhempi väki saa istuakseen penkin. Marstrand-penkki, 179 €, Jotex.
Howdy! Lännensankareiden pöytäliina passaa pihvien alle, 147 x 250 cm, 79,95 €, Ellos. Samasta kuosista on myös esiliinoja, tyynynpäällisiä, patakintaita ja keittiöpyyhkeitä.
Sähkösanoma. Jos pistoke ei ole kaukana, on kätevä käyttää sähkögrilliä. Muurikan sähkögrilli, tukeva vaunu ja muurinpohjapannu ovat moneen riittävä kokonaisuus, 289 €, Verkkokauppa.com.
Karkkivärejä. Kauniisti liukuvärjätyt astiat ovat paitsi kevyitä ja kestäviä, myös sopivan edullisia. Muoviastiat alkaen 2 €/kpl, Tiger.
Sytyttääkö? Kätevä täytettävä sytytin, 4,50 €/2 kpl, Clas Ohlson. Eri värejä. 
Pilli ja Pulla. Mehukestit onnistuvat, kun juoma pullotetaan näihin. 7-desin vetoiset muovipullot, 15,90 €/2 kpl, Hobby Hall.
Leirikeskus. Lopulta kaikki päätyvät loikoilemaan tyynyille. Kuviollinen tikattu istuintyyny, 10 €, saman kuosinen tyynynpäällinen, 10 €, yksivärinen tyynynpäällinen, 4 €, ja palloreunainen tyynynpäällinen, 15 €, H&M Home.

Lue lisää:

Kommentoi »