Silmukka silmukalta parempaa mieltä! Kokosimme 8 käsityöohjetta, joihin on ilo tarttua kotihetkinä

Silmukka silmukalta parempaa mieltä! Kokosimme 8 käsityöohjetta, joihin on ilo tarttua kotihetkinä
Kun aika tuntuu matelevan, tartu puikkoihin tai virkkuukoukkuun. Pian huomaat, että mieli kohenee kummasti! Kokosimme kotihetkien iloksi 8 ihanan keväistä ja värikästä käsityöohjetta. Mikä näistä saa sinut innostumaan?
Julkaistu 18.3.2020

1. Kuin kukka kämmenellä

Keväällä sormikkaatkin puhkeavat kukkaan! Neulo koko sormikkaat itse tai kirjo vanhoihin sormikkaisiin iloisia kukkaköynnöksiä. Neulottujen sormikkaiden ja kukkakoristeiden ohjeen voit napata täältä.

2. Kassillinen iloa

Aurinkoinen kassi kauppareissuille tai jumppakamoille syntyy pala palalta afrikankukista virkkaamalla. Ihanan afrikankukkakassin ohjeen löydät täältä. Jos afrikankukat kiehtovat, mutta haluaisit tehdä jotakin pienempää, aloita söpöistä afrikankukkapannunalusista.

3. Kotoilijan suosikkisukat

Koti-ilta-sukat ovat ylistys leppeille hetkille kotona. Sukat saivat inspiraationsa Meillä kotonan lukijoiden kuvista, ja ohjeen suunnitteli Merja Ojanperä. Kurkkaa Koti-ilta-sukkien ohje ja käperry sohvannurkkaan neulomaan!

4. Väriterapiaa pala palalta

Jos etsit isompaa projektia, värikäs palapeitto on juttusi. Pehmoisessa peitossa vuorottelevat virkatut ja ommellut palat. Palapeiton ohjetta voit tutkia täällä!

5. Tupsuhupsutuksia

Tasselein koristeltu tyyny ja seinäkoriste tuovat kotiin tuulahduksen Meksikosta. Värikkäiden tupsujen pyörittelyyn jää koukkuun! Ohjeen tasselikoristeisiin löydät täältä.

6. Perhosenkeveitä askelia

Koskahan voi bongata kevään ensimmäiset perhoset? Kun neulot Sisko Malisen suunnittelemat perhossukat, saat ihastella liihottelijoita joka päivä. Löydät täältä keväisten kirjoneulesukkien ohjeen.

7. Maailman söpöin juomakori...

Kesän piknikit tuntuvat ehkä vielä kaukaisilta, mutta olisiko nyt hyvää aikaa varustautua? Söpöistä söpöin pullopussi retkijuomille syntyy virkkaamalla.

8. ... ja korttelin fiinein fillari!

Kyllä kelpaa pyöräillä, kun on näin hienot vermeet! Polkupyörän koriin syntyy virkkaamalla hauska pussukka. Korisuojan ohjeen löydät täältä.

Kommentoi »