Hoi joulufani, vuoden ihanin lehti on ilmestynyt! Kaikkien aikojen Joulu on pullollaan tunnelmaa, ideoita ja inspiraatiota

MAINOS
Hoi joulufani, vuoden ihanin lehti on ilmestynyt! Kaikkien aikojen Joulu on pullollaan tunnelmaa, ideoita ja inspiraatiota
Rakastettu lehti Kaikkien aikojen Joulu on taas täällä! Jokaisen jouluihmisen hyväntuulinen lehti on täynnä ideoita unohtumattoman juhlatunnelman luomiseen. Kutsumme sinut tunnelmoimaan joulua lehden parissa – hae oma lehtipisteestä tai tilaa digiversio!
Julkaistu: 21.10.2020

Kaikkien aikojen Joulu -lehden ilmestyminen aloittaa monessa kodissa joulutunnelmaan laskeutumisen ja jouluvalmistelut. Lehteä on ihana lukea, kun sytyttää kynttilät, kaataa mukiin höyryävän kuumaa glögiä ja laittaa vaikka taustalle soimaan omia joulumusiikkisuosikkejaan.

Kaikkien aikojen Joulu on täynnä ihanaa tunnelmaa, ideoita ja inspiraatiota. Löydät lehdestä myös kannessa näkyvien villasukkien ohjeen.

Hae oma Kaikkien aikojen Joulu -lehtesi nyt lehtipisteestä hintaan 5,90 euroa tai tilaa digilehti tästä!

Tänä vuonna lehti yhdistää kiehtovasti nostalgista vanhan ajan tunnelmaa ja uusia, moderneja jouluideoita. Kutsumme lehden pariin jokaisen jouluun virittäytyjän, joka hakee iloa ja inspiraatiota kodin koristamiseen ja rakastaa aitoa joulutunnelmaa.

Lehti esittelee niin sykähdyttäviä joulukoteja, koristelu- ja neulontavinkkejä, lahjaideoita kuin lämminhenkisiä lukujuttuja ja jouluisia tarinoita. Kurkistamme esimerkiksi upeaan, Tampereella sijaitsevaan joulutaloon.

Lehti täynnä kaikkea ihanaa! Muun muassa nämä jutut löydät Kaikkien aikojen Joulusta:

  • Monta rakkaudella koristeltua joulukotia niin perinteiseen kuin moderniin makuun.
  • Runsaita kattauksia ja raikkaita koristeluvinkkejä.
  • Eläinten joulutunnelmia alpakkatilalla.
  • Suositun kirjailijan Sirpa Kähkösen vain Kaikkien aikojen Joulu -lehden lukijoille kirjoittama joulunovelli sekä näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin joulukirjoitus.
  • Suomalaisten enkelikokemuksia ja tietoa enkeleiden merkityksestä nykymaailmassa.
  • Ohjeet pehmeiden jouluvikkasukkien neulomiseen ja lahjaksi sopivien tuoksupussien tekemiseen.
  • Piparikoristelijan huikeita taidonnäytteitä ja vierailu joulutonttujen keräilijän luona (tonttuja on yli 500!).
  • Weisten joulukoristeperheen kiehtovan tarina.
Joulun 2020 trendikukkia ovat krysanteemit. Löydät niitä myös lehden suuresta kattaus- ja koristeluideajutusta!

Muistathan myös Suomen suosituimman jouluruokalehden eli Kaikkien aikojen Jouluherkut? Se ilmestyy ihan pian, eli 18. marraskuuta 2020. Lehti on täynnä suussasulavia jouluherkkureseptejä, niin makeita kuin suolaisiakin.

2 kommenttia