
Etsinnässä maukas ja nopea arkiruoka? Nappaa kolme ihanaa reseptiä kokeiluun
Myös arkena maistuu hyvä ruoka ja jos ruoka on vielä helppo ja nopea kokata, mikä sen parempaa! Ota kokeiluun sitruunainen pannulohi, keväinen parsarisotto ja Lempin bolognese. Kaikki kolme reseptiä on viety ihan uudelle tasolle maukkailla Arlan Lempi Crème fraîcheilla.



Jos etsit jotain uutta ja maukasta arkiruokaa tuomaan vaihtelua bravuureihisi, tässä olisi kolme vahvaa ehdokasta. Noin puolessa tunnissa valmistuvat ruoat eivät vaadi erikoisosaamista, mutta vievät kielen menneessään.
Sitruunainen pannulohi
Sitruunainen pannulohi on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan. Tässä ruokaisassa reseptissä Arla Lempi Crème fraîche sitruuna & tilli tuo ihanaa raikkautta annokseen. Parhaiten se maistuu uusien perunoiden kera. Nopea ja helppo resepti löytyy täältä!


Keväinen parsarisotto
Kevät on parasta parsa-aikaa ja silloin maistuu parsarisotto. Täyteläinen parsarisotto valmistuu muutamasta raaka-aineesta ja sen kruunaa kourallinen parmesaania ja täyteläinen ranskankerma. Arla Lempi Crème fraîche tuo annokseen ihanaa täyteläisyyttä. Parsarisotto maistuu sellaisenaan tai lisäkkeenä esimerkiksi paistetulle kalalle. Parsarisoton ohjeen löydät täältä!


Bolognese Lempin tapaan
Perinteisesti bolognese on tehty jauhelihasta ja tomaattikastikkeesta, mutta tämä bolognese saa uutta twistiä Arla Lempi Crème fraîche tomaatti & basilikasta. Resepti uudenlaiseen bologneseen löytyy täältä!

