Asuntomessujen parhaat terassi-ideat
Rakenna ja remontoi
Asuntomessujen parhaat terassi-ideat
Haaveiletko kodikkaasta viherhuoneesta, kauniisti sisustetusta lasiterassista tai kymmenien neliöiden patiosta? Seinäjoen asuntomessuilta löydät hienoja ideoita ulkotiloista, jotka yhdistyvät saumattomasti talon sisätiloihin ja jatkavat niiden tyyliä.
Julkaistu 2.8.2016
Meidän Talo

Kohde 25: Cubo

Tässä modernissa talossa on kymmenien neliöiden lasitettu terassitila, johon on sijoitettu grilli, ruokailutila, oleskeluryhmä sekä suuri poreamme. Marimekon tekstiilit tuovat väriä ja särmää tyylikkääseen sisustukseen myös terassitiloissa.

Kohde 30: Hartman Koti Ruutu

Helppohoitoisen pihan kruunu on patio, jonka toisessa päässä on viihtyisään katokseen rakennettu kesäkeittiö. Ruokailulle on varattu tilaa avoterassilla. Liuskekivipolku yhdistää terassin tontin takanurkassa sijaitsevaan pieneen pihasaunaan.

Kohde 28: Ainoakoti Jekku

Vaaleanpunaisen talon emäntä rakastaa paljussa kylpemistä. Siksi palju sai arvokkaan, suojaisan paikan talon mittaisella terassilla. Emäntä myös kestitsee mielellään ystäviään, joten terassille on sijoitettu kaksi kalusteryhmää.

Kohde 12: Villa Tango

Hulppea kivitalo Villa Tango on saanut nimensä terasseista, joilla voi pitää vaikka tanssit. Yläkerrassa terassi levittäytyy autotallin katolle. Kattoterassia ja olohuonetta yhdistää katettu tila, jossa on komea takka ja ruokapöytä.

Kohde 31: Kimara Katariina

Romanttisella pikkuterassilla juodaan aamukahvit. Pöytäryhmän alla on tyylikästä liuskekiveä. Pohjalaiskorttelin tontteja rajaava metsä ja pihan ihanat kukkaistutukset piirtävät kauniin taustan kahvihetkille.

Kohde 26: Passiivikivitalojen Kosteusturvatalo

Sisätiloista katsottuna tämä lasiterassi on olohuoneen houkutteleva jatke, joka yhdistää sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa. Valoa suorastaan tulvii sisään kauniista pikkuruutuikkunoista.

Lue lisää:

Kommentoi »