7 x romanttinen puuhella
Sisustus
7 x romanttinen puuhella
Puuhella lämmittää, kypsyttää ruuat ja luo kotoisaa tunnelmaa.Ja jokainen hella on omannäköinen persoonallisuus!
11.11.2016
 |
Meidän Mökki
Emaloitu, teräsrunkoinen puuhella sopii kivasti moderniinkin mökkiin. Sähköliesi on sille luonteva naapuri.
Haluaisitko sekä takan että hellan? Yhdistä ne! Takkaluukkujen läpi pääsee ihailemaan tulen hehkua, ja samaan aikaan liesitasolla kypsyy päivän ateria.
Valurautainen hella tuo mieleen Mummo Ankan keittiön. Korkeat jalat saavat sen näyttämään sirolta ja keveältä. Vastaavia malleja on edelleen tuotannossa.
Hella voi olla myös punatiilinen. Tässä on uunin vieressä myös lämminvesisäiliö. Metalliosat ovat vanhoja, mutta muuraustyö uutta. Kirpputoreilla ja romukaupoissa kannattaa siis olla tarkkana!
Vanhat leivinuunit ja hellat ovat persoonallisia tapauksia! Tässä veistoksellisessa hellan ja uunin yhdistelmässä on peltiä ja rapattua pintaa, mattavalkoista ja kiiltävää mustaa. Tietysti sen olisi voinut maalata kokonaan valkoiseksikin, mutta tämä väritys tuo hienosti esille koko kompleksin ainutlaatuisuutta.
Vanha hellarunko toimii romuromanttisena apupöytänäkin. Se aiotaan silti ottaa myös lämmityskäyttöön, jahka siihen löydetään sopiva piippu.
Komeasti muurattu hellan ja leivinuunin yhdistelmä on koko mökin sydän. Se kypsyttää ruuat, lämmittää tuvan ja luo kiireetöntä tunnelmaa. Uunin luukku piilottelee lasipurkkien takana.

Lue lisää:

Kommentoi »