5 vinkkiä: kenkien säilytys luovemmin
Sisustus
5 vinkkiä: kenkien säilytys luovemmin
Kengät vievät vähiten tilaa, kun niitä säilyttää päällekkäin hyllykössä, telineillä tai laatikoissa. Eteisessä kannattaa pitää esillä vain aktiivisessa käytössä olevia pareja.
22.3.2016
 |
Avotakka

1. Kengät sesongin mukaan

Kumisaappaita ei kaipaa tammikuussa eikä pihacrocseja marraskuussa. Pidä esillä vain sesongin kengät ja siirrä muut säilöön varastoon tai vaatehuoneeseen. Näin kaaos eteisessä helpottuu, ja oikea kenkäpari löytyy helposti.

2. Litteä kaappi sen olla pitää

Litteä kenkäkaappi, jossa jalkineet säilytetään pystyasennossa, on pienen ja kapean eteisen pelastus. Korkeaan kaappiin mahtuu jopa parikymmentä paria pikkukenkiä.

3. Valjasta ovi käyttöön

Jos seinille ei mahdu, ripusta kenkähyllykkö kaapinoven sisäpuolelle. Kengät pysyvät siististi piilossa eivätkä vie kaappitilaa.

4. Kehittele kierrätysteline

Kenkien säilytyksessä luovuus on valttia. Seinään kiinnitettävästä viinipullotelineestä tai lautashyllystä saa oivan telineen korkkareille ja pikkukengille. Lisää kekseliäitä ideoita löydät täältä.

5. Muista monikäyttöisyys

Piilota lenkkitossut ja kolhuisimmat jalkineet kannelliseen säilytyslaatikkoon. Saat samalla eteiseen jakkaran, jonka päälle istahtaa nauhoja solmimaan.

Lue lisää:

Kommentoi »