
3 × kukkakaalikeitto – ”Paras kukkakaalikeitto-ohje, mihin olen törmännyt” ja kaksi muuta suosikkisoppaa
Kukkakaalista syntyy ihanan pehmeä soppa. Lempeänmakuinen kukkakaali sopii monenlaisten makujen kanssa yhteen! Kokeile pekonilla, cheddarilla tai maapähkinöillä tuunattuja keittoja.
Lukijoiden suosikkikeitto
Tämä cheddarilla maustettu kukkakaalikeitto saa makunsa paahtamisesta. Kukkakaalin paloja paahdetaan uunissa ennen kuin ne soseutetaan keitoksi. Keittoon tulee lisäksi timjamia, joka on ihana makupari juustoiselle sopalle. ”Tämä on paras kukkakaalikeitto-ohje, mihin olen törmännyt”, komenttiosiossa hehkutetaan.
Katso paahdetun kukkakaalikeiton ohje täältä.

Perunaa ja pekonia
Kevyesti curryjauheella maustettu kukkakaalikeitto saa lisäpehmeyttä perunasta. Lopuksi keiton päälle ripotellaan paistettua pekonia ja yrttejä. ”Kokeilin tänään ja kyllä oli ihan sairaan hyvä”, kirjoittaa yksi reseptiä testannut lukijamme ja toinen jatkaa: ”Pekonin ja kasvissoseen hurmaava liitto, nam!”
Katso pekonisen peruna-kukkakaalikeiton resepti täältä.

Maapähkinöillä rikastettu
Myös maapähkinä on hyvä makupari kukkakaalille. Helppoon kukkakaalikeittoon lisätään sileää maapähkinävoita, joka tekee keitosta erityisen silkkistä. Viimeistele keittoannokset vielä suolapähkinöillä ja lehtipersiljalla.
Katso kukkakaali-maapähkinävoikeiton ohje täältä!

