


Paahdettu kukkakaalikeitto cheddarilla
55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min
Täydellisen makuinen keitto kirpakkaan pakkaspäivään. Paahdetut kukkakaalit, timjami sekä cheddar ovat kerrassaan loistava yhdistelmä.
Reseptin ainekset
6 annosta
1
kukkakaali
3 rkl
öljyä (paistamiseen)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta timjamia
6 dl
kanalientä
3 dl
cheddarjuustoa (raastettuna)
2 dl
kermaa
Lisäksi
paistettu pekonimurua (halutessasi)
Paahdettu kukkakaalikeitto cheddarilla – ohje:
- Pyöritä kukkakaalipalat parissa ruokalusikallisessa öljyä, ripottele päälle hiukan suolaa ja pippuria.
- Levitä palat uunipellille ja paahda 180 asteessa kauniin ruskeiksi vajaan puolen tunnin ajan.
- Keitä kanaliemi kattilassa valmiiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Silppua sipulit ja paista niitä viitisen minuuttia pannulla. Lisää valkosipuli ja timjami ja paista vielä minuutin verran.
- Kaada seos kattilaan, lisää kanaliemi ja paahdetut kukkakaalit ja keitä hiljalleen 20 minuuttia.
- Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää juusto sekä kerma ja anna sulaa liikaa kuumentamatta. Lisää lopuksi suolaa ja pippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
