Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu kukkakaalikeitto cheddarilla

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Täydellisen makuinen keitto kirpakkaan pakkaspäivään. Paahdetut kukkakaalit, timjami sekä cheddar ovat kerrassaan loistava yhdistelmä.

Reseptin ainekset
6 annosta
1
kukkakaali
3 rkl
öljyä (paistamiseen)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta timjamia
6 dl
kanalientä
3 dl
cheddarjuustoa (raastettuna)
2 dl
kermaa
Lisäksi
paistettu pekonimurua (halutessasi)

Paahdettu kukkakaalikeitto cheddarilla – ohje:

  1. Pyöritä kukkakaalipalat parissa ruokalusikallisessa öljyä, ripottele päälle hiukan suolaa ja pippuria.
  2. Levitä palat uunipellille ja paahda 180 asteessa kauniin ruskeiksi vajaan puolen tunnin ajan.
  3. Keitä kanaliemi kattilassa valmiiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Silppua sipulit ja paista niitä viitisen minuuttia pannulla. Lisää valkosipuli ja timjami ja paista vielä minuutin verran.
  5. Kaada seos kattilaan, lisää kanaliemi ja paahdetut kukkakaalit ja keitä hiljalleen 20 minuuttia.
  6. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää juusto sekä kerma ja anna sulaa liikaa kuumentamatta. Lisää lopuksi suolaa ja pippuria. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt