10 x tauluseinä edullisesti
Sisustus
10 x tauluseinä edullisesti
Upeita tauluseiniä syntyy niukallakin budjetilla. Pienet taulut näyttävät yhteen koottuina vaikuttavammilta kuin sinne tänne ripoteltuina. Iso teos on kaunis yksinäänkin.
3.8.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
1. Iso tauluryhmä olohuoneen keskeisimmällä seinällä on näyttävä. Tähän on koottu valokuvia ja muita muistoja perheen yhteisistä hauskoista hetkistä. Yhdistävä tekijä on myös kehysten väri. Liikaa harmoniaa rikkovat sinne tänne ripustetut pikkuviestit ja kirjaimet.
2. Makuuhuoneen seinälle on koottu pääasiassa omia sekä vanhempien ja isovanhempien hääkuvia. Osa vanhoista potreteista on kirppislöytöjä matkoilta. Hääteema yhdistää ripustusta, joten kehysten valinnassa on oltu hyvin suurpiirteisiä.
3. Kodin romanttinen sisustustyyli jatkuu myös sohvan yläpuolelle nostetussa taulussa. Ajan patinoimaan ikkunanpokaan on kiinnitetty valokuvia ja suloisia viestejä. Ripustukseen on helppo vaihtaa vaikka juhlateema. Synttäreillä kehyksessä roikkuu tietysti sankarin kuvia.
4. Portaikon rohkea väri on upea tausta kuvakollaasille. Seinällä on sekä valokuvia, maalauksia että lasten piirroksia. Sommittelu on varsin vapaa. Ripustus jatkuu yläkertaan asti ja seuraa portaikon muotoa.
5. Joskus vähemmän on enemmän. Herkkä sommitelma koostuu kolmesta keskenään samankokoisesta ikkunanpokasta, jotka kehystävät talon asukkaan lempirepliikkiä Tuulen viemää -teoksesta: After all, tomorrow is another day.
6. Koko seinä voi olla taideteos – ja sen voi toteuttaa sangen pienellä budjetilla. Tämä seinä on toteutettu lastenhuoneeseen, ja postikortteja on kerätty vuosia. Homman jouduttamiseksi kannattaa kortteja kysellä myös kavereilta.
7. Tauluja ei tarvitse aina ripustaa seinälle, vaan ne voi nostaa eloisaksi ryhmäksi kapealle hyllylle tai vaikka lipaston päälle. Kuvat voivat mennä myös osittain päällekkäin. Jännittävä valonlähde on alun perin mainoksesta irrotettu P-kirjain, joka on sähköistetty tuikkuvalosarjalla.
8. Portaidenalus jää yleensä toisarvoiseksi tilaksi. Soma kuvagalleria tuo siihen eloa. Otokset perheen odotus- ja vauva-ajoilta on laitettu samanlaisiin kehyksiin, ja ripustus seurailee portaiden nousua.
9. Harmaasta keittiön seinästä tuli ilmeikäs, kun siihen rajattiin listojen avulla tausta lepotuolille. Korikalusteiden väri jatkuu kehyksissä, ja seinän raitakuosi toistuu tyynyssä. Iloinen tervehdys täydentää sommitelman.
10. Olohuoneen seinälle on koottu otoksia perheen lomamatkoilta sekä muita hyvän mielen muistoja. Sisustustarralla toteutettu mietelause kokoaa kuvat yhteen. Kolmiulotteiset, graafiset perhoset lisäävät ripustuksen tehoa.

Lue lisää:

Kommentoi »