6 vinkkiä kodin persoonalliseen sisustukseen
Sisustus
6 vinkkiä kodin persoonalliseen sisustukseen
Asukkaansa näköinen sisustus ei muodostu hetkessä. Ajalliset kerrostumat sekä harkiten valitut esineet ja värimaailma määrittävät tunnelmaa.
Julkaistu 14.6.2016
Avotakka

1. Älä kiirehdi. Aika parantaa ja harkinta auttaa. Anna siis itsellesi aikaa tutustua tilan henkeen.

2. Esineillä täytyy aina olla myös jokin käyttötarkoitus, jottei sisustus näytä lavastukselta. Mieti, mitä tavaroita oikeasti tarvitset.

3. Tee sisustuksen viisivuotissuunnitelma. Trendit ovat hauskoja, mutta saavat harvoin valitsemaan asioita, jotka kestävät aikaa. Jos et kerta kaikkiaan voi vastustaa jotain hankintaa, osta aina laatua ja aitoa, älä kopiota, vaikka säästämiseen menisi aikaa.

4. Yhdistele vanhaa moderniin. Valitse silloin yhtenäinen väriskaala, jota voit noudattaa kautta linjan. Käytä pienenä mausteena yhtä tehosteväriä.

5. Luo tasapainoa ja viihtyisyyttä valitsemalla suuriin pintoihin vaaleammat värit ja pieniin tummempia. Etenemisjärjestys on: seinät–matot–verhot–sohva–nojatuoli–pöytä–tyyny.

6. Ota haasteeksi sovittaa perintötavarat osaksi kotiasi, vaikka ne eivät olisikaan ihan omaa tyyliäsi. Sijoittele ne omaan tapaasi ja hauskaa pitäen. Sisustuksen pitää kuvastaa siellä asuvia ihmisiä.

Asiantuntija: omistaja Anna Bargum, Sisustussuunnittelutoimisto Bang Interiors

Lue lisää:

Kommentoi »