Avotakka

10 x naulakko kuin taideteos

10 x naulakko kuin taideteos
Minimalistiset naulakot, vaaterekit ja koukut ovat kuin taideteoksia ja kauniita myös sellaisenaan. Kokosimme kymmenen trendikästä vaateripustinta.
Julkaistu 25.8.2016

Lasinen vaatekoukku on kuin kaunis koru seinällä. Saatavilla kolme eri kokoa ja useita värejä. Halkaisija 9 cm. Alkaen 122 € / 2 kpl, Schönbuch.

Claesson Koivisto Rune -toimiston suunnittelemia messinkinuppeja voi käyttää ripustimena tai vetimenä. Kaksi eri kokoa. Halkaisija 4 cm. Alkaen 112 € / 3 kpl, Skultuna.

Menun Norm Coat -naulakko on ideaali pieniin tiloihin. Pyöret tasot toimivat kenkä- ja asustetelineinä. 114,95 €, Formverk.

Skagerakin tammisen Georg-vaateripustimen voi ripustaa naruista rekkiin tai naulakon vaatetankoon. Saatavana tammenvärisenä ja mustana. 55 €, Finnish Design Shop.

Hayn seinään kiinnitettävä vaatenaulakko on taivutettua saarnea. Mitat 22 x 27 cm. 85 €, Katoko.

Lempi-hyllyyn voi ripustaa myös henkarit ja kaulahuivit. 119 €, Hakola.

Mathilda Clahrin uniikit nahkaiset ripustuslenkit on tehty käsin Ruotsissa. 35 €, Nordicmakers.

Katosta ripustettava Ferm Livingin puinen vaaterekki on trendikäs ja ilmava vaihtoehto. Nahkaremmien pituus on säädettävä. 189 €, Room 21.

Aaltoilevan yläosan ansiosta vaatteet pysyvät ryhdikkäästi paikallaan. Sine Collectionin vaaterekin mukana tulee asustekulho ja kaksi henkaria. Jalka on marmoria. 550 €, Tictail.

Design House Stockholmin Wave-naulakon hauska muoto sopii myös lastenhuoneeseen. 79 €,  Vepsäläinen.

Lue lisää:

Kommentoi »