10 x naulakko kuin taideteos
Sisustus
10 x naulakko kuin taideteos
Minimalistiset naulakot, vaaterekit ja koukut ovat kuin taideteoksia ja kauniita myös sellaisenaan. Kokosimme kymmenen trendikästä vaateripustinta.
25.8.2016
 |
Avotakka

Lasinen vaatekoukku on kuin kaunis koru seinällä. Saatavilla kolme eri kokoa ja useita värejä. Halkaisija 9 cm. Alkaen 122 € / 2 kpl, Schönbuch.

Claesson Koivisto Rune -toimiston suunnittelemia messinkinuppeja voi käyttää ripustimena tai vetimenä. Kaksi eri kokoa. Halkaisija 4 cm. Alkaen 112 € / 3 kpl, Skultuna.

Menun Norm Coat -naulakko on ideaali pieniin tiloihin. Pyöret tasot toimivat kenkä- ja asustetelineinä. 114,95 €, Formverk.

Skagerakin tammisen Georg-vaateripustimen voi ripustaa naruista rekkiin tai naulakon vaatetankoon. Saatavana tammenvärisenä ja mustana. 55 €, Finnish Design Shop.

Hayn seinään kiinnitettävä vaatenaulakko on taivutettua saarnea. Mitat 22 x 27 cm. 85 €, Katoko.

Lempi-hyllyyn voi ripustaa myös henkarit ja kaulahuivit. 119 €, Hakola.

Mathilda Clahrin uniikit nahkaiset ripustuslenkit on tehty käsin Ruotsissa. 35 €, Nordicmakers.

Katosta ripustettava Ferm Livingin puinen vaaterekki on trendikäs ja ilmava vaihtoehto. Nahkaremmien pituus on säädettävä. 189 €, Room 21.

Aaltoilevan yläosan ansiosta vaatteet pysyvät ryhdikkäästi paikallaan. Sine Collectionin vaaterekin mukana tulee asustekulho ja kaksi henkaria. Jalka on marmoria. 550 €, Tictail.

Design House Stockholmin Wave-naulakon hauska muoto sopii myös lastenhuoneeseen. 79 €,  Vepsäläinen.

Lue lisää:

Kommentoi »