10 ideaa vaatteiden säilytykseen
Sisustus
10 ideaa vaatteiden säilytykseen
Kun tavaroille on omat paikkansa, ne löytyvät etsimättäkin. Tässä 10 ratkaisua, miten saat vaatteet ja asusteet pysymään järjestyksessä.
Julkaistu 21.4.2016
Unelmien Talo&Koti
Ne kausivaatteet, jotka eivät ole käytössä, odottelevat vuoroaan vanhoissa matkalaukuissa. Liitutauluun on kirjoitettu, mitä kukin kapsäkki sisältää.
Suurin osa vaatteista säilytetään erillisissä komeroissa, mutta usein käytettävät on nostettu oksalle, joka on kiinnitetty kattoon kahdella vyöllä.
Jos komerosta loppuu tila eikä kodissa ole erillistä hattuhyllyä, käännä asia eduksesi. Olkihatut seinällä näyttävät hauskoilta ja koristeellisilta.
Vanha tilava kaappi on kaunis ratkaisu vaatesäilytyksen. Usein siinä on peilikin valmiina. Herkkä oviverho kätkee sisällön näkymättömiin hienovaraisesti.
Tikkaille mahtuu useampikin pari kenkiä. Tikapuut voi sijoittaa vaikka eteiseen ja lastata lenkkareilla, tennareilla ja saapikkailla.
Makuuhuoneessa oleva pieni syvennys otettiin hyötykäyttöön kiinnittämällä siihen verhotanko vaatteita varten. Vyöt säilytetään isossa lasipurkissa ja pärekoriin säilötään kausivaatteet.
Jos komerosta loppuu tila, ei hätää. Tässä helppo ratkaisu: ruuvaa hyllyyn silmuruuvit ja kiinnitä niihin narulenkeillä oksa tai tanko. Keveät metallihenkarit mahtuvat orrelle vieri viereen.
Erilliset vaatekaapit sijoitettiin sen verran kauas toisistaan, että väliin jäi tila tangolle. Siitä on helppo valita vaatteet uuteen päivään. Harvemmin käytettävät asusteet ja pikkulaukut säilytetään rasioissa kaappien päällä.

Makuuhuoneen seinälle on kiinnitetty vanhanaikainen vaatenaulakko, josta lempiasut on nopsa napata päälle. Hyllyllä on paikka hauskimmille hatuille. Tanko seinällä tarjoaa lisää ripustustilaa.

Isä nikkaroi tyttärelleen vaatetelineen, jossa lempimekot voivat olla aina esillä. Laatikoissa on säilytystilaa muulle pukeutumiseen liittyvälle tilpehöörille. Aamut helpottuvat, kun telineelle nostetaan jo illalla seuraavan päivän asu.

Lue lisää:

Kommentoi »