


Yrtti-valkopaputahna
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Yrttinen valkopaputahna vie kielen mennessään.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
purkki suuria valkoisia papuja (go green)
1½ dl
tuoreita yrttejä hienonnettuna (basilika, lehtipersilija ja minttu)
1 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
½ kpl
sitruunan mehu puristettuna
3 rkl
neitsyt oliiviöljyä
½ tl
suolaa
Laita hienonnettu valkosipulin kynsi, yrtit ja suola mortteliin. Hierrä tahnaksi. Lisää huuhdellut ja valutetut valkopavut ja hierrä tahnaksi. Lisää sitruunan mehu ja oliiviöljy. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua jääkaapissa 15-30 min. Tarjoile esim. paahdetun tai grillatun leivän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
