Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kaunis kasvispasta

Yhden kattilan purjopasta valmistuu kätevästi yhden astian taktiikalla – upea maku yllättää!

20 min

Kun kasvikset, kastike ja pasta valmistetaan yhdessä padassa, helpoin arkipasta valmistuu suit sait.

4.11.2024
Reseptin ainekset
1
iso purjo
1
valkosipulinkynsi
1
kesäkurpitsa
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
300 g
pastaa
1 ps (200 g)
pakasteherneitä
1 tlk
kikherneitä
1 pkt (150 g)
pehmeää chevrejuustoa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
sitruunan mehu
½ rku
basilikaa
1 dl
parmesaania

Yhden kattilan purjopasta – ohje:

  1. Leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja huuhtele palat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Pilko kesäkurpitsa.
  2. Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio. Laita purjosiivut, valkosipuli, ja pasta kiehuvaan liemeen. Keitä kannen alla 6 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää herneet, kesäkurpitsat ja valutetut kikherneet ja keitä vielä 3–5 minuuttia, kunnes pasta on kypsynyt. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Laita vuohenjuusto pastakattilaan ja sekoita, kunnes juusto on sulanut kastikkeeksi. Mausta pippurilla.
  4. Tarjoa ja viimeistele annokset basilikalla ja parmesaanilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt