


Kaunis kasvispasta
Yhden kattilan purjopasta valmistuu kätevästi yhden astian taktiikalla – upea maku yllättää!
20 min
Kun kasvikset, kastike ja pasta valmistetaan yhdessä padassa, helpoin arkipasta valmistuu suit sait.
Reseptin ainekset
1
iso purjo
1
valkosipulinkynsi
1
kesäkurpitsa
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
300 g
pastaa
1 ps (200 g)
pakasteherneitä
1 tlk
kikherneitä
1 pkt (150 g)
pehmeää chevrejuustoa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1
sitruunan mehu
½ rku
basilikaa
1 dl
parmesaania
Yhden kattilan purjopasta – ohje:
- Leikkaa purjo pieniksi paloiksi ja huuhtele palat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Pilko kesäkurpitsa.
- Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutio. Laita purjosiivut, valkosipuli, ja pasta kiehuvaan liemeen. Keitä kannen alla 6 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää herneet, kesäkurpitsat ja valutetut kikherneet ja keitä vielä 3–5 minuuttia, kunnes pasta on kypsynyt. Lisää vettä tarvittaessa.
- Laita vuohenjuusto pastakattilaan ja sekoita, kunnes juusto on sulanut kastikkeeksi. Mausta pippurilla.
- Tarjoa ja viimeistele annokset basilikalla ja parmesaanilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat