Maku

Woimallinen kaalipata

1 h 15 min
GL
KA
MU
3
0


 

Tulosta
Teksti Maija Joutjärvi
Kuvat Markus Henttonen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkeräkaalia
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 rklvoita
  • 5 dlvettä
  • 2 tlsuolaa
  • 1/2 dltuoretta timjamia
  • 1/2 rklmeiramia
  • 1 dlhunajaa

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Silppua kaali ja sipuli. Kuori ja paloittele porkkanat. Pane kuumaan pataan voita ja lisää kasvikset. Kääntele hetki, lisää sitten nestettä. Hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä toista tuntia. Mausta suolalla ja yrteillä. Jos haluat woimalliseen kaalipataan makeutta, lisää hunajaa maun mukaan.

MITÄ PIDIT?
3