Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Wasabilla maustettu marjapiirakka

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Wasabi-suklaapäällinen tuo herukkapiirakkaan jännittävän lisän. Uskallatko kokeilla?

8.4.2014
Reseptin ainekset
12 annosta
150 g
voita
2 dl
sokeria
2 kpl
munaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
kevytmaitoa (tai kermaa)
5 dl
punaherukoita
Suklaa-wasabimuru
50 g
tummaa suklaata
50 g
voita
1 rkl
wasabitahnaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
sokeria

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää mukaan huoneenlämpöiset munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 26 cm, tai 20 cm x 30 cm). Ripottele päälle kohmeiset marjat.

Paista marjapiirakka 200-asteisessa uunissa puolikypsäksi, noin 20 minuuttia.

Valmista suklaamuru. Sulata suklaa ja voi miedolla lämmöllä kattilassa. Lisää wasabi ja sekoita tasaiseksi.

Mittaa jauhot ja sokeri kulhoon. Kaada suklaaseos sekaan ja sekoita murumaiseksi taikinaksi.

Levitä suklaa-wasabimuru puolikypsän marjapiirakan päälle ja jatka paistamista 10–15 minuuttia, kunnes marjapiirakka suklaa-wasabimurulla on kypsä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt