Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuustotartaletit

1 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 15 min

Rapsakka lehtitaikina saa ylleen sulaa vuohenjuustoa ja happamanmakeaa kirsikka-balsamicosiirappia. Näyttävät vuohenjuustotartaletit kruunaavat juhlan kuin juhlan!

20.11.2013
Reseptin ainekset
16 kpl
500 g
lehtitaikinaa (pakaste) (levyjä)
1 kpl
munaa
400 g
vuohenmaitojuustoa
Kirsikka-balsamicosiirappi
1 1/2 dl
balsamiviinietikkaa (tummaa)
1 dl
hilloa (kirsikka)
1/2 dl
juoksevaa hunajaa
1 tl
rosmariinia
1/4 tl
mustapippuria

Ota lehtitaikina huoneenlämpöön sulamaan tunti ennen paistamista.

Paina taikinasta muotilla (Ø 7 cm) pyörylöitä. Nosta pyörylän päälle pienempi lasi, ja paina sen pohjalla taikinaan lähes taikinan läpi menevä ympyrä.

Voitele taikinakiekot munalla ja pistele ne haarukalla.

Leikkaa vuohenjuustotangosta ohuita viipaleita. Nosta kullekin taikinapyörylälle juustoviipale.

Paista vuohenjuustotartaletteja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes taikinan reunat ovat kohonneet ja saaneet kauniin värin sekä vuohenjuusto on sulanut kauniisti.

Valmista paistamisen aikana siirappi. Mittaa kattilaan balsamiviinietikka, hillo, hunaja, rosmariini ja mustapippuri. Keitä kokoon melko kovalla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes seos on siirappimaista (noin 10 minuuttia).

Valele vastapaistettujen vuohenjuustotartalettien päälle kirsikka-balsamicosiirappia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt