Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-voitaikinasta leivot huikean hyvät pasteijat

1 h 50 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 10 min

Vuohenjuusto-voitaikina tuo pasteijoihin ihan uuden koukun! Makean nektariinitäytteen kruunaa timjami.

30.6.2017
Reseptin ainekset
20 kpl
Vuohenjuusto-voitaikina
250 g
voita
150 g
pehmeää vuohenjuustoa (chevre)
4 dl
vehnä- tai spelttijauhoja
½ tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
Pasteijoiden täyte
500 g
nektariineja
2 dl
hillosokeria
½
sitruunan mehu
¾ tl
timjamia
  1. Valmista vuohenjuusto-voitaikina. Sekoita nopeasti huoneenlämpöiseen voihin vuohenjuusto ja kuivat aineet. Älä vaivaa taikinaa. Anna levätä jääkaapissa peitettynä noin tunti.
  2. Kuutioi nektariinit ja poista kivet. Keitä hedelmiä sokerin kanssa noin 15 minuuttia. Lisää sitruunan mehu ja timjami. Anna täytteen jäähtyä.
  3. Kauli vuohenjuusto-voitaikina jauhotetulla alustalla noin 4 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinalevystä muotilla tai lasilla pyörylöitä (halkaisija 7–8 cm) tai muita kuvioita.
  4. Lusikoi kullekin pyörylälle ruokalusikallinen hilloa. Nosta päälle viipale juustoa. Taita puoliympyrän muotoiseksi pasteijaksi. Painele sauma haarukalla kiinni. Jos teet pasteijat kuviomuotilla, nosta kaksi palaa päällekkäin ja laita täyte niiden väliin.
  5. Voitele pasteijat munalla. Pistele pinta haarukalla.
  6. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin värisiä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt