Valmista vuohenjuusto-voitaikina. Sekoita nopeasti huoneenlämpöiseen voihin vuohenjuusto ja kuivat aineet. Älä vaivaa taikinaa. Anna levätä jääkaapissa peitettynä noin tunti.
Kuutioi nektariinit ja poista kivet. Keitä hedelmiä sokerin kanssa noin 15 minuuttia. Lisää sitruunan mehu ja timjami. Anna täytteen jäähtyä.
Kauli vuohenjuusto-voitaikina jauhotetulla alustalla noin 4 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota taikinalevystä muotilla tai lasilla pyörylöitä (halkaisija 7–8 cm) tai muita kuvioita.
Lusikoi kullekin pyörylälle ruokalusikallinen hilloa. Nosta päälle viipale juustoa. Taita puoliympyrän muotoiseksi pasteijaksi. Painele sauma haarukalla kiinni. Jos teet pasteijat kuviomuotilla, nosta kaksi palaa päällekkäin ja laita täyte niiden väliin.
Voitele pasteijat munalla. Pistele pinta haarukalla.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin värisiä.