


Vuohenjuusto-sienihampurilaiset – nämä kasvishampparit vievät nälän hauskalla tavalla
1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min
Sujauta hampparisämpylän väliin sukkelaa hernetahnaa, marinoitu ja paistettu portobellon lakki sekä pehmeitä vuohenjuustokiekkoja. Simppelit sieniburgerit sopivat täydellisesti kuumiin kesäpäiviin.
Reseptin ainekset
4
4
portobelloa
Marinadi
4 rkl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunamehua
½ dl
timjamia (silputtuna)
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria (myllystä)
Päälle
100 g
vuohenjuustoa
2–4 rkl
sitruunamehua
4 rkl
tuoreyrttiseosta (timjamia ja lehtipersiljaa)
Hernetahna
1 ps
herneitä (pakaste)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 tl
siirappia
Lisäksi
12
miniluumutomaattia
Vuohenjuusto-sienihampurilaiset – ohje:
- Puhdista portobellot. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Nosta sienet uunivuokaan ja kaada päälle marinadi. Anna maustua noin 30 minuuttia.
- Tee hernetahna. Sulata pakasteherneet pakkauksen ohjeen mukaan. Mittaa korkeaan kulhoon tahnan ainekset ja aja sauvasekoittimella tahnaksi.
- Grillaa sieniä 25 minuuttia kerran kääntäen tai kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Paloittele vuohenjuusto kiekoiksi ja nosta sienten päälle pariksi minuutiksi paiston lopuksi. Pirskottele lopuksi päälle vielä sitruunamehua ja yrttejä.
- Kokoa hampurilaiset levittämällä neljälle paahdetulle sämpylälle hernetahnaa ja lado päälle halkaistuja miniluumutomaatteja sekä sienipihvit.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat