Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-sienihampurilaiset – nämä kasvishampparit vievät nälän hauskalla tavalla

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Sujauta hampparisämpylän väliin sukkelaa hernetahnaa, marinoitu ja paistettu portobellon lakki sekä pehmeitä vuohenjuustokiekkoja. Simppelit sieniburgerit sopivat täydellisesti kuumiin kesäpäiviin.

26.7.2018
Reseptin ainekset
4
4
portobelloa
Marinadi
4 rkl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunamehua
½ dl
timjamia (silputtuna)
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria (myllystä)
Päälle
100 g
vuohenjuustoa
2–4 rkl
sitruunamehua
4 rkl
tuoreyrttiseosta (timjamia ja lehtipersiljaa)
Hernetahna
1 ps
herneitä (pakaste)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
ras el hanout -mausteseosta
1 tl
siirappia
Lisäksi
12
miniluumutomaattia

Vuohenjuusto-sienihampurilaiset – ohje:

  1. Puhdista portobellot. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Nosta sienet uunivuokaan ja kaada päälle marinadi. Anna maustua noin 30 minuuttia.
  2. Tee hernetahna. Sulata pakasteherneet pakkauksen ohjeen mukaan. Mittaa korkeaan kulhoon tahnan ainekset ja aja sauvasekoittimella tahnaksi.
  3. Grillaa sieniä 25 minuuttia kerran kääntäen tai kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Paloittele vuohenjuusto kiekoiksi ja nosta sienten päälle pariksi minuutiksi paiston lopuksi. Pirskottele lopuksi päälle vielä sitruunamehua ja yrttejä.
  4. Kokoa hampurilaiset levittämällä neljälle paahdetulle sämpylälle hernetahnaa ja lado päälle halkaistuja miniluumutomaatteja sekä sienipihvit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt