Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-mansikkasalaatti

30 min

Paistettu vuohenjuusto ja mansikat ovat mahtava kesäinen makupari!

Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
tuoreita mansikoita
200 g
pehmeää vuohenjuustoa (chevre)
70 g
rucolaa
½ dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
½ dl
pinjansiemeniä
2 rkl
balsamicosiirappia tai -kastiketta
3 rkl
neitsyt oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Vuohenjuusto-mansikkasalaatti – ohje:

  1. Leikkaa vuohenjuusto noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Asettele vuohenjuustot leivinpaperilla peitetylle pellille ja ripottele päälle oliiviöljyä.
  2. Paista vuohenjuustoa uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa 3 minuutin ajan. Nosta pelti uunista ja lisää pellille pinjansiemenet. Nosta pelti takaisin uuniin ja paista vielä noin 2 minuuttia.
  3. Hienonna basilika. Sekoita hienonnettu basilika ja rucola hyvin keskenään. Asettele rucola tarjoilulautaselle.
  4. Lisää joukkoon paahdetut pinjansiemenet. Poista mansikoista kanta ja puolita mansikat. Lisää salaattiin mansikat ja paistettu vuohenjuusto.
  5. Ripottele salaatin pinnalle oliiviöljyä ja balsamicokastiketta. Viimeistele vuohenjuusto-mansikkasalaatti ripauksella mustapippuria.
  6. Tarjoile esimerkiksi flank steakin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt