Kotivinkki

Vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan

10 min
0
0

Vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan

Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • ½ ltuoreita mansikoita
  • 300 gvuohenjuustoa
  • 4 dlvuonankaalia tai vastaavaa salaattia

KASTIKE

  • 3 rklviinietikkaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 3–4tuoretta rosmariinin neulasta
  • 1 ½ rkljuoksevaa hunajaa
  • maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria

Päälle

  • kourallinen auringonkukanversoja
  • paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

2. Perkaa ja viipaloi mansikat.

3. Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.

4. Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.

5. Jos haluat, kruunaa vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä