Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.
GL
KA
MU
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.6.2016

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan
Reseptin ainekset (4 annosta)
- ½ ltuoreita mansikoita
- 300 gvuohenjuustoa
- 4 dlvuonankaalia tai vastaavaa salaattia
Kastike
- 3 rklviinietikkaa
- 3 rkloliiviöljyä
- 3–4tuoretta rosmariinin neulasta
- 1 ½ rkljuoksevaa hunajaa
- maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
Päälle
- kourallinen auringonkukanversoja
- paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti valmistuu näin:
- Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Perkaa ja viipaloi mansikat.
- Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.
- Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.
- Jos haluat, kruunaa kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.