0(0)
Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
10 min
Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.
Julkaistu 28.6.2016
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
½ ltuoreita mansikoita
300 gvuohenjuustoa
4 dlvuonankaalia tai vastaavaa salaattia
Kastike
3 rklviinietikkaa
3 rkloliiviöljyä
3–4tuoretta rosmariinin neulasta
1 ½ rkljuoksevaa hunajaa
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
Päälle
kourallinen auringonkukanversoja
paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti valmistuu näin:

  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  2. Perkaa ja viipaloi mansikat.
  3. Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.
  4. Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.
  5. Jos haluat, kruunaa kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.