Kotivinkki

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.
GL
KA
MU
0
0
Julkaistu: 28.6.2016


Ainekset (4 annosta)

  • ½ ltuoreita mansikoita
  • 300 gvuohenjuustoa
  • 4 dlvuonankaalia tai vastaavaa salaattia

Kastike

  • 3 rklviinietikkaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 3–4tuoretta rosmariinin neulasta
  • 1 ½ rkljuoksevaa hunajaa
  • maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria

Päälle

  • kourallinen auringonkukanversoja
  • paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Tulosta

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti valmistuu näin:

  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  2. Perkaa ja viipaloi mansikat.
  3. Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.
  4. Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.
  5. Jos haluat, kruunaa kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »