Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan

10 min

Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.

28.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
½ l
tuoreita mansikoita
300 g
vuohenjuustoa
4 dl
vuonankaalia tai vastaavaa salaattia
Kastike
3 rkl
viinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
3–4
tuoretta rosmariinin neulasta
1 ½ rkl
juoksevaa hunajaa
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
Päälle
kourallinen auringonkukanversoja
paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti valmistuu näin:

  1. Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
  2. Perkaa ja viipaloi mansikat.
  3. Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.
  4. Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.
  5. Jos haluat, kruunaa kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt