


Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti – kevyttä kesäruokaa parhaimmillaan
10 min
Vuohenjuusto ja mansikka on mieletön makupari. Ihana mansikkasalaatti valmistuu kymmenessä minuutissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
½ l
tuoreita mansikoita
300 g
vuohenjuustoa
4 dl
vuonankaalia tai vastaavaa salaattia
Kastike
3 rkl
viinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
3–4
tuoretta rosmariinin neulasta
1 ½ rkl
juoksevaa hunajaa
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria
Päälle
kourallinen auringonkukanversoja
paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti valmistuu näin:
- Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
- Perkaa ja viipaloi mansikat.
- Leikkaa vuohenjuustosta paksuhkoja kiekkoja. Paahda niiden pintaan kaunis väri nopeasti kuumalla, pinnoitetulla pannulla.
- Kokoa salaatti lautasille. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa ja tarjoa kastikkeen kanssa.
- Jos haluat, kruunaa kaali-vuohenjuusto-mansikkasalaatti vielä kourallisella auringonkukanversoja ja kuivalla pannulla paahdetuilla, suolalla maustetuilla cashewpähkinöillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat