Maku

Vuohenjuusto-Mansikkasalaatti

30 min
5
0

Vuohenjuusto-Mansikkasalaatti

Paistettu vuohenjuusto ja mansikat ovat mahtava makupari!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gtuoreita mansikoita
  • 200 gpehmeää vuohenjuustoa (chevre)
  • 70 grucolaa
  • ½ dltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • ½ dlpinjansiemeniä
  • 2 rklbalsamicosiirappia tai -kastiketta
  • 3 rklneitsyt oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Leikkaa vuohenjuusto noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Asettele vuohenjuustot leivinpaperilla peitetylle pellille ja ripottele päälle oliiviöljyä. Paista vuohenjuustoa uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa 3 minuutin ajan. Nosta pelti uunista ja lisää pellille pinjansiemenet. Nosta pelti takaisin uuniin ja paista vielä noin 2 minuuttia.

Hienonna basilika. Sekoita hienonnettu basilika ja rucola hyvin keskenään. Asettele rucola tarjoilulautaselle. Lisää joukkoon paahdetut pinjansiemenet. Poista mansikoista kanta ja puolita mansikat. Lisää salaattiin mansikat ja paistettu vuohenjuusto. Ripottele salaatin pinnalle oliiviöljyä ja balsamicokastiketta. Viimeistele salaatti ripauksella mustapippuria.

Tarjoile esimerkiksi flank steakin kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä