Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenjuusto-aprikoosipalat

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Makea aprikoosi + suolainen vuohenjuusto = täydellistä. Näitä suloisia vuohenjuusto-aprikoosipaloja kannattaa varata tarjolle reilusti.

15.2.2017
Reseptin ainekset
20 kpl
100 g
vuohenmaitojuustoa
1 dl
glögijuomaa (vaaleaa)
200 g
kuivattua aprikoosia (20 kpl pehmeää)
5 rkl
manteleita (20 kpl)
2 rkl
siirappia
1 rkl
tuoretta timjamia

Valmista vuohenjuusto-aprikoosipalat näin:

Viipaloi vuohenjuusto ja marinoi glögissä noin tunti. Painele aprikoosit kämmenellä litteämmiksi.

Nosta jokaisen aprikoosin päälle juustoa ja manteli. Valuta päälle siirappia ja tuoretta timjamia.

Paahda 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto pehmenee.

* Herkut toimivat myös ilman juuston marinointia tai paistamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt