


Vuohenjuusto-aprikoosipalat
1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min
Makea aprikoosi + suolainen vuohenjuusto = täydellistä. Näitä suloisia vuohenjuusto-aprikoosipaloja kannattaa varata tarjolle reilusti.
Reseptin ainekset
20 kpl
100 g
vuohenmaitojuustoa
1 dl
glögijuomaa (vaaleaa)
200 g
kuivattua aprikoosia (20 kpl pehmeää)
5 rkl
manteleita (20 kpl)
2 rkl
siirappia
1 rkl
tuoretta timjamia
Valmista vuohenjuusto-aprikoosipalat näin:
Viipaloi vuohenjuusto ja marinoi glögissä noin tunti. Painele aprikoosit kämmenellä litteämmiksi.
Nosta jokaisen aprikoosin päälle juustoa ja manteli. Valuta päälle siirappia ja tuoretta timjamia.
Paahda 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto pehmenee.
* Herkut toimivat myös ilman juuston marinointia tai paistamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat