Vuohenjuusto-aprikoosipalat
1 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
1 h Makea aprikoosi + suolainen vuohenjuusto = täydellistä. Näitä suloisia vuohenjuusto-aprikoosipaloja kannattaa varata tarjolle reilusti.
GL
MU
4.7
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.2.2017

Vuohenjuusto-aprikoosipalat
Reseptin ainekset (20 kpl)
- 100 gvuohenmaitojuustoa
- 1 dlglögijuomaa (vaaleaa)
- 200 gkuivattua aprikoosia (20 kpl pehmeää)
- 5 rklmanteleita (20 kpl)
- 2 rklsiirappia
- 1 rkltuoretta timjamia
Valmista vuohenjuusto-aprikoosipalat näin:
Viipaloi vuohenjuusto ja marinoi glögissä noin tunti. Painele aprikoosit kämmenellä litteämmiksi.
Nosta jokaisen aprikoosin päälle juustoa ja manteli. Valuta päälle siirappia ja tuoretta timjamia.
Paahda 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes juusto pehmenee.
* Herkut toimivat myös ilman juuston marinointia tai paistamista.