Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Voileipäleivos

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
19.9.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
tummaa vuokaleipää
Kostutus
1 dl
kasvislientä
Juusto-paprikatahna
1 kpl
keltaista paprikaa
200 g
sulatejuustoa
1 kpl
tomaattia (keltainen)
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1/4 tl
kurkumaa
1 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1 dl
kapriksia
200 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)

Kostuta viipaloidun vuokaleivän reunat kasvisliemellä.

Paahda paprika grillissä tai uunissa mustapilkulliseksi ja poista paprikan kuori, siemenet sekä kanta. Sekoita kuuma paprika sulatejuuston kanssa. Lisää joukkoon paloiteltu tomaatti sekä tuorejuusto. Mausta tahna kurkumalla.

Lisää tahnaan tillisilppu sekä kaprikset valutettuina ja pilkottuina. Lisää joukkoon juustoraaste ja sekoita tahna tasaiseksi. Sauvasekoittimen avulla saat tahnasta sileän.

Vuoraa pieni leipävuoka kelmulla ja lado vuoan pohjalle leipiä. Ota vajaa puolet paprikatahnasta täytteeksi. Levitä täytettä leipien väliin. Jätä päällimmäiseksi leipäkerros. Nosta vuoka jääkaappiin hetkeksi vetäytymään.

Kumoa leipäpino vuoasta. Leikkaa se neljään osaan. Kuorruta palat lopulla juustopaprikatahnalla. Koristele muutamalla kapriksella, tillinoksalla ja ruohosipulilla. Tarjoa voileipäleivokset juhalvasti kuohuvan lasillisen kanssa.

•Leiki väreillä ja kokeile täytteeksi valmista punajuurisalaattia. Myös päärynälevite sopii täytteeksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt