Maku

Viili

24 h 10 min
GL
MU
5
0

Itse tehty viili on samettista ja sopivan hapanta. Parasta siinä on ihana pinta, testaa sinäkin!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gviiliä (rasvaa 3,5 %)
  • 12 dltäysmaitoa

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

Valmista itse tehty viili näin:

Jaa viili tasan kahdeksaan kulhoon ”siemeneksi”.

Lisää jokaiseen kulhoon 1 1/2 dl maitoa samalla haarukalla hyvin vatkaten.

Peitä kulhot esim. lautasilla ja jätä huoneenlämpöön yöksi.

Siirrä viilit aamulla jääkaappiin, jossa ne säilyvät noin viikon.  

MITÄ PIDIT?
5