


Viikunahillo – tuoreista viikunoista valmistuu täyteläinen lisuke juustoille
20 min
Viikunahillo on maistuva makupari esimerkiksi pehmeille ja koville juustoille. Täyteläinen hillo valmistuu parissakymmenessä minuutissa.
Reseptin ainekset
noin 4 dl
Viikunahillo
500 g
tuoreita viikunoita
1 dl
vettä
2 tl
sitruunan kuoriraastetta
2 rkl
sitruunan mehua
½ pkt (à 250 g)
Minihillosokeria
Viikunahillo – ohje:
- Huuhtele viikunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Poista kannat. Laita viikunat, vesi, sitruunan kuoriraaste ja mehu kattilaan.
- Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 5–10 minuuttia.
- Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia, sekoita välillä.
- Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin lasipurkkeihin ja säilytä jääkaapissa. Tarjoa viikunahillo juustojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat