Maku

Vihreä risotto

40 min
0
1

Vihreä risotto

GL
KA
LA
MA
MU
1
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Hanna Immonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 1/4 kplpurjoa
  • 250 gkesäkurpitsaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 6 dlkasvislientä
  • 1 1/2 dlrisottoriisiä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1/2 dlruohosipulia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Silppua sipuli. Suikaloi halkaistu, pesty purjo. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki. Lisää 2 dl kasvislientä sekä riisit. Kiehauta ja keitä sekoitellen. Kun neste on lähes imeytynyt riisiin, lisää 1 dl kasvislientä. Jatka näin, kunnes riisi on kypsää, mutta antaa vielä puruvastusta. Lisää lopuksi sulatetut herneet ja hienonnettu ruohosipuli. Tarjoa vihreä risotto höyrytetyn kalan ja salaatin seurana.

MITÄ PIDIT?
0