Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jo vihertää! Höystä himoittu nuudeliklassikko keväiseksi – vihreässä pad thaissa rouskuvat varsiparsakaalit, sokeriherneet ja tietysti suolapähkinät

40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min

Vihreä pad thai on keväinen versio suositusta thaimaalaisesta klassikosta pad thaista. Käytä pelkästään vihreitä kasviksia tai piristä ripauksella liilaa, kuten violetilla varsiparsakaalilla. Vaihtele kasviksia satokauden mukaan ja hyödynnä myös kaapin jämät!

20.4.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
100 g
vihreää tai violettia varsiparsakaalia
3
kevätsipulia
200 g
paksuja riisinuudeleita
1 rkl
rypsiöljyä
100 g
sokeriherneitä
100 g
salaattisekoitusta (lehtimangoldia, pinaattia ja rucolaa)
2
munaa
1
lime
Kastike
½ dl
tamarinditahnaa (esim. Spice Up)
½ dl
ruokosokeria
3 rkl
kalakastiketta
Lisäksi
1 dl
suolapähkinöitä

Vihreä pad thai valmistuu näin:

  1. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa isommat pitkittäin halki. Hienonna kevätsipulit.
  2. Murra nuudelit kulhossa hieman pienemmiksi. Kaada päälle kiehuvan kuumaa vettä ja anna pehmetä muutaman minuutti. Valuta, huuhtele kylmällä vedellä ja jätä siivilään odottamaan.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
  4. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai paistokasarissa. Lisää varsiparsakaalit ja sokeriherneet. Paista käännellen muutama minuutti. Lisää kevätsipulit ja salaattisekoitus ja paista vielä hetki.
  5. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Siirrä kasvikset pannun laidalle. Kaada munaseos pannulle, anna hyytyä hetki ja sekoita se sitten kasviksiin.
  6. Lisää nuudelit ja reilu puolet kastikkeesta. Jatka paistamista, kunnes nuudelit ovat kuumenneet.
  7. Purista pannulle limen mehu ja viimeistele nuudelit suolapähkinöillä sekä lopulla kastikkeella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt